VODITELJKU PINKA MATORAC UHVATIO ZA ZADNJICU USRED PROGRAMA: Skandalozne scene, odmah morala da reaguje! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.02.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije znala šta ju je snašlo!

VODITELJKU PINKA MATORAC UHVATIO ZA ZADNJICU USRED PROGRAMA: Skandalozne scene, odmah morala da reaguje! (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Voditeljka emisije "DNK", Natalija Simović, doživela je pre nekoliko godina neprijatan incident tokom snimanja, koji je izazvao skandal i dosta pažnje javnosti. Naime, tokom pozdravljanja sa ukućanima, jedan stariji čovek ju je uhvatio za zadnjicu pred kamerama, na šta je voditeljka burno reagovala. 

- Šta radite to, čika Mišo?! Nemojte tako, ja umesto da vam košulju cepam jer ste postali otac, vi mene ćupkate - viknula je voditeljka, dok se Moša sve vreme izvinjavao i govorio da nije namerno.

Nakon skandala, voditeljka je istakla da je reagovala instinktivno, ali je i ironično zahvalila čika Moši na "popularnosti" koju joj je doneo.

- Ja sam reagovala baš onako kako ste videli. To je tako izletelo iz mene u trenutku i morala sam da izgovorim „Šta radite, čika Mošo?“. U tom trenutku sam ga malo pecnula po ruci, ali to se nije videlo u montaži. Opet ću se zahvaliti čika Moši, mogu da se zahvalim njemu na popularnosti, na trendingu i na svemu. Posle snimanja se ponovo izvinio, pa je nudio kad god poželimo da dođemo kod njega u Sokobanju na nekoliko dana. Zahvaljujem se čika Moši što mi je zaradio penziju - rekla je Natalija, preneo je Blic.

Republika

Foto: Republika.rs

Natalija Simović vodila je emisiju "DNK"

Inače, emisija "DNK", koja se emitovala na televiziji Pink, već neko vreme se ne prikazuje.

- DNK je negde ostao u zapećku i neka tamo ostane posle 12 godina, mislim da je tako okej. Možda se vratimo u nekom drugom obliku. Nije mi do toga da danem dušom, mene te priče uzbuđuju, dokolica uopšte nije dobra, ja se bavim nekim svojim privatnim pitanjima i životom mimo posla, ali bih volela da nastavimo sa snimanjima, ako ne "DNK", onda nešto drugo - rekla je voditeljka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading