"VIDEĆETE KAD ODEM NA ONAJ SVET!" Ovo su bile poslednje reči POKOJNE ANDRIJANE LAZIĆ! Evo šta je poručila drugaricama u izlasku! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.02.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrijana je bila u izlasku sa drugaricama kada su upoznale nekoliko momaka!

"VIDEĆETE KAD ODEM NA ONAJ SVET!" Ovo su bile poslednje reči POKOJNE ANDRIJANE LAZIĆ! Evo šta je poručila drugaricama u izlasku! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić,Facebook.com/Andrijana Lazić

Tragično nastradala pevačica Andrijana Lazić i dalje je glavna tema u medijima, a kako Republika saznaje, ona je pominjala smrt u razgovoru sa drugaricama noć pre nego što je pala sa 24 sprata zgrade u Dubaiju! Naime, to veče je bila neuobičajeno raspoložena, nije se smejala, samo je sedela kao da je tužna, a kad su prijateljice pokušale da je razvesele, izgovorila je reči koje lede krv u žilama. 

Foto: printscreen/youtube.com

Andrijana Lazić

 

- Andrijana je bila u izlasku sa drugaricama kada su upoznale nekoliko momaka. To je već pričao neko iz porodice. Momci su bili fini, zato se ne sumnja da imaju bilo kakve veze sa ovom nesrećom. Drugarice i danas pričaju da je ona to veče bila neraspoložena, a svi je znaju kao vrlo vedru osobu. Ponašala se kao da je nešto mučilo, što znači da se nešto sigurno pre toga dešavalo, a o čemu je ćutala roditeljima i svima. Rekla je drugaricama "Eh, videćete vi kad ja odem na onaj svet! Sve će da vam bude mnogo jasnije"! To je samo prokomentarisala kad su je pitali što je zamišljena - priča nam upućen izvor blizak porodici Lazić.

Foto: Društvene mreže

Andrijana Lazić sa drugaricama

 

Inače, kako je naš portal prethodno pisao, policija u Dubaiju vredno radi na rasvetljavanju ovog misterioznog slučaja. Naime, dosta stvari još uvek nije otkriveno, počevši od toga zbog čega je Andrijana pala sa terase i na koji način, pa sve do tog detalja da su drugarice bile sa njom u sobi i da ništa nisu ni primetile, ni čule. 

Međutim, zbog svih okolnosti, koje su bar poznate javnosti, ali i mnoge koje nisu, Andrijanin otac, Nebojša Lazić Zenga najavio je da će nakon 40 dana od ćerkine smrti, spakovati kofere i pridružiti se kolegama u Dubaiju, kako bi učestvovao i pomogao u otkrivanju svih detalja ovo tragičnog događaja. 

Mada kod mnogih njen slučaj izaziva interesovanje, treba imati razumevanja za porodicu, jer samo mi, porodica, osećamo stvarnu bol. Naši pravoslavni običaji nalažu nam ćutanje u periodu od 40 dana. Ja, kao pripadnik MUP- a, u svakodnevnom sam kontaktu sa Direktorom policije u Dubaiju, Isa Ahmedom Salem Ahmedom i čim prođe 40 dana, idem direktno u Dubai da direktno uzmem učešća u istrazi - rekao je nedavno Nenad Lazić na društvenoj mreži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (3)

Loading
da, bas, ja

02.02.2024 18:12

Sada, kada se pominju i neki "fini momci" i kada se setim one njene fotografije pored prozora na kojoj je vidno utucena i tuzna, nislim da joj se desilo nesto suprotno od njenih moralnih nacela. To sebi nije mogla da oprosti ako je u pitanju suicid. Ili je pre fotografisanja dozivela neko uzasno iskustvo, onda, odgovor treba traziti od onog koji ju je slikao.

nikola majkic

02.02.2024 18:58

sad i od ovoga napravite tv show

Steta

06.02.2024 11:21

Dakle ripila.