UHVATILI SMO POZNATOG PEVAČA: U avionu NIJE SEDEO SA ŽENOM! Bračna kriza ili nešto drugo (FOTO GALERIJA)

Autor:

Zabava

24.01.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dado je sedeo sa jednom ćerkom, dok je njegova prelepa supruga Ivona sedela sa drugom.

UHVATILI SMO POZNATOG PEVAČA: U avionu NIJE SEDEO SA ŽENOM! Bračna kriza ili nešto drugo (FOTO GALERIJA)

Foto: Republika

Pevač Dado Polumenta je doputovao direktnim letom iz Geteborga u Beograd pre dva dana. Sa njim su letele i njegova supruga Ivona Polumenta i njihove obe ćerkice - Alea i Alia. Ipak, u avionu je pevač sedeo odvojeno od žene. Sa Dadom je, kako je Republika saznala i uspela da zabeleži, sedela jedna devojčica, dok je uz majku bila druga. 

- Video sam Dada dok je čekao na aerodromu i kada je ulazio u avion. Sve vreme je bio je vrlo nežan sa suprugom dok su čekali, a avion je kasnio sa polaskom. On je bio vrlo smiren dok je njegova Ivona cupkala i kroz prozor gledala zašto se putnici ne ukrcavaju više od pola sata nego što je bilo planirano, tako da nema mesta polemici da sa njima nešto nije kako bi trebalo. Dado je na ramenima držao mlađu ćerku, dok je starija za ruku uglavnom držala mamu. Verovatno da se nisu na vreme čekirali pa su dobili odvojena mesta, ali su sedeli opet blizu, delio ih je samo prolaz i sve vreme su komunicirali. Moguće je i da su sami izabrali da tako sede iz praktičnih razloga jer su tri sedišta u nizu, a njih je četvoro pa su se podelili da bi jedan roditelj brinuo o jednom detetu tokom leta  - rekao je za Republiku Samir S. koji je doleteo u srpsku prestonicu sa iste destinacije. 

Inače, poznati pevač je sa svojom porodicom u Švedskoj boravio u Jenčepingu gde mu žive majka, otac i sestra, gde mu je ustvari i drugi dom. On poslednjih skoro osam godina živi u Novom Sadu sa prelepom plavušom Ivonom koja mu je rodila dve devojčice, a vrlo često kod njih dolazi i Dadov sin iz prvog braka

Pomalo nestašan u momačkim danima, Dado se još od početka veze smirio i potpuno skrasio pored Ivone, koja se zbog porodice odrekla karijere modela i manekenke iako je ostalo jednako zgodna i posle dva porođaja.   

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading