RAZOTKRIVANJE: EKSKLUZIVNO Milan Milošević PRVI put pokazao sliku OCA! (VIDEO)

Autor: Milena Videnović

Zabava

21.01.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova emisija u produkciji Republika TV-a Razotkrivanje je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

Prva epizoda emisije “Razotkrivanje” koju vodi urednica i novinarka Srpskog telegrafa i Republike.rs Milena Videnović počinje od večeras!

Koncepcija emisija u kojoj gosti pokazuju nikada vidjene fotografije iz svoje prošlosti i sadašnjosti, mnogo će šokirati, iznenaditi, rastužiti, ali i nasmejati, baš kao što je i prva sa voditeljem Elite Milanom Miloševićem!

On je u bio prvi gost u “Razotkrivanju” i ovom prilikom pokazao je nikada viđene fotografije svoga pokojnog oca koji je za života maltretirao njegovu celokupnu porodici. Kroz kakve traume je pršsla Milanova majka, oba brata, kao i on sam, Milošević se kroz stare fotografije koje su davno sklonjene u sanduke njegove kuće u Sremskoj Mitrovici sve prisetio.

Plač, tuga, siromastvo obelezilo je Milanovo odrastanje uz oca čiji izgled nikada čovek ne bi mogao da poveže sa lošim delima koja je činio. Pored toga, Milošević je pokazao kako je izgledao njegov brat koji boluje od cerebralne paralize, kao i brat koji se velikim delom ubio zbog očuha, a Milanog oca.

Kako je izgledao Milosević i dok je radio kao, konobar, kao pekar, ali i kada je krenuo u vojsku, kao i mnoge druge fotografije, mozete videti upravo sada u novoj emisiji "Razotkrivanje" u produkciji Republika TV-a. 

 

Novu epizodu "Razotkrivanje" pogledajte u videu na početku teksta! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading