VOJAŽ NE ŠTEDI: Devojci priredio iznenađenje, za poklon iskeširao 1500 EVRA!

Autor:

Zabava

20.12.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama svi komentarišu skupoceni poklon!

VOJAŽ NE ŠTEDI: Devojci priredio iznenađenje, za poklon iskeširao 1500 EVRA!

Foto: Instagram.com/voyage.mp3

Tamara Kujačić i Vojaž

Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, nedavno se vratio sa australijske turneje u društvu svog kolege Igora Panića Nućija i njihovog tima. Međutim, ono što je privuklo najviše pažnje jeste da im se na turneji pridružila i Vojaževa devojka, influenserka Tamara Kujačić. Tokom boravka u nekoliko australijskih gradova, Mihajlo je iskoristio svaki slobodan trenutak kako bi vreme proveo sa svojom devojkom.

Vojaž je svoju devojku iznenadio skupocenim poklonom - narukvicom poznatog juvelirskog brenda "van klif i arpels". Ova gesta nije prošla nezapaženo, a izvor blizak paru otkrio je da je Mihajlo imao specijalno iznenađenje za Tamaru. Odveo ju je u čuvenu juvelirsku kuću "van klif i arpels" gde joj je kupio zlatnu narukvicu sa motivom deteline, koja je apsolutni hit u svetu. Cena ovog poklona iznosi "simboličnih" 1.500 evra, a Tamara je bila oduševljena gestom i od tada ne skida narukvicu sa ruke.

Republika

Foto: Instagram.com

Tamara Kujačić i Vojaž

Vojaž je jednom prilikom otkrio detalje svoje veze s influenserkom, ističući da je njihova veza počela u Norveškoj, gde Tamara živi. Njih dvoje su se upoznali u Novom Sadu, preko zajedničkog prijatelja, a Mihajlo je istakao da je bilo izuzetno lepo kada je upoznao svoju devojku, budući da ona do tada nije imala pojma ko je on. Ona živi u Norveškoj i sluša njihovu muziku, što je dodatno doprinelo zanimljivosti njihove veze.


Uprkos udaljenosti, njihova ljubavna priča je privukla pažnju javnosti, a Vojaž je istakao da je konačno pronašao osobu s kojom može da priča kao Mihajlo.

Vojaževa ljubavna priča s influenserkom Tamara Kujačić izaziva pažnju javnosti, dok njihovi gestovi ljubavi i pažnje dodatno doprinose interesovanju za njihovu romansu.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading