PEVAČICA SE OPROSTILA OD UBIJENE DEVOJČICE: Tijanu Dapčević slomila smrt male Vanje, uputila dirljivu poruku! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.12.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se emotivnim rečima koje teraju jezu u kosti!

PEVAČICA SE OPROSTILA OD UBIJENE DEVOJČICE: Tijanu Dapčević slomila smrt male Vanje, uputila dirljivu poruku! (FOTO)

Foto: ATA Imges

Ceo region potresla je vest o smrti 14-godišnje Vanje Gorčevske i 74-godišnjeg Panča Žežovskog iz Velesa. Vest da je Vanja pronađena mrtva potresla je ceo region, a mediji Severne Makedonije javljaju da je devojčica ubijena u ponedeljak ujutru. Sa druge strane, Pančovo telo je takođe pronađeno, nakon što je njegov nestanak prijavljen 22. novembra. Tužilaštvo je saopštilo da isti ljudi stoje iza ubistava ove dvoje nevinih građana.

Jedna od javnih ličnosti koja se oglasila povodom ovog tragičnog događaja je makedonska zvezda Tijana Dapčević. Njene reči odaju duboku tugu i bol zbog gubitka, a njen emotivni post na društvenim mrežama jasno pokazuje koliko je ovaj događaj potresao ljude. Citirajući stihove Marka Videnovika, Dapčevićeva je poslala dirljivu poruku preminuloj Vanji.

Tuga... Nemoć... Bes... Oprosti nam, Vanja. Saučešće porodici - napisala je Tijana uz slomljeno srce i crno-belu fotografiju stradale devojčice, kao i citat posvećen njoj.

- "Gazi oblacima, mekanim i čistim, ovde je ljigavo, prljavo i blatnjavo" - citirala je Dapčevićeva stihove Marka Videnovika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading