"REKONSTRUKCIJA" LICA I TELA VODITELJKE PINKA: Donosimo nikad viđene fotografije iz ordinacije! (VIDEO)

Autor:

Zabava

24.11.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "Rolerkoster" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

"REKONSTRUKCIJA" LICA I TELA VODITELJKE PINKA: Donosimo nikad viđene fotografije iz ordinacije! (VIDEO)

Foto: Republika Tv, Instagram.com

U današnjoj emisiji "Rolerkoster" voditeljka Milica Ivanović ugostila je popularnu voditeljku Pinka, Anastasiju Buđić, koja je bila član grupe "Models" i sa nama podelila to jedinstveno iskustvo, pa prepričala šta je neophodno, da bi neko mogao postati deo iste. 

Anastasija nam je pokazala zašto je i dan-danas jedna od najse*sipilnijih devojaka na javnoj sceni, ali i otkrila šta je sve radila na sebi, pokazavši nam fotografije:

- Bila sam član grupe "Models" i ne mogu reći da izgled nije ključan faktor, ali to nije jedino neophodno. Potrebno je umeti komunicirati sa medijima, biti inteligentan i umeti nositi se sa brojnim kritikama, koje dobijam i sada. Mnogo je predrasuda i, s obzirom da sada radim ovaj posao, nekad mi i sada stignu komentari kako ja mogu da morališem, a fotografisala sam se gola - govorila je Anastasija.

Republika

Foto: Instagram.com

 

 

Modelsica nam je, takođe, otkrila kompletnu istinu o burnom braku i razvodu, pa priznala koliko je propatila zbog toga, a onda nam se ogolila do kostiju.

Naime, pokazala nam je nikad viđene fotografije iz ordinacije, nakon što je operisala nos i grudi:

- Ja ne krijem šta sam radila na sebi, operisala sam nos i grudi, mislim da je sasvim normalno odlučiti se na sitne korekcije, u skladu sa svojom građom, ne volim ništa preterano. Ja se bavim javnim poslom i mislim da je to sasvim logično - rekla je Anastasija, pa nam pokazala fotografije.

Republika

Foto: Instagram.com

 

 

Detaljnije o onome što nam je priznala i pokazala Anastasija, možete pogledati u videu na početku vesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading