KAKVE NOGE MELINA IMA! Sve oči uprte u suprugu Harisa Džinovića! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

08.11.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata modna kreatorka zasenila sve na jednom gradskom događaju!

KAKVE NOGE MELINA IMA! Sve oči uprte u suprugu Harisa Džinovića! (GALERIJA)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Melina Džinović, supruga popularnog folkera Harisa Džinovića, pojavila se večeras na jednom gradskom događaju koji jer organizovala porodica Živojinović. Poznata modna kreatorka raspametila je sve svojom pojavom.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Melina Džinović

Melina je na sebi imala kožnu haljinu braon boje, koja je savršeno isticala njenu figuru. Haljina je bila svedena i elegantna, ali ipak provokativna, a Džinovićka nije skidala osmeh s lica.

Nedavno se u domaćim medijima pojavila informacija da se Melina i Haris razvode posle 22 godine braka, ali se ona oglasila ekskluzivno za Republiku i demantovala ove glasine.

- Nemojte da me zovete oko tih gluposti, nema nikakve izjave, Bože sačuvaj, ne mogu više od ovih nepristojnih ljudi. Mene znate 20 godina, ja sam takva kultura, imam odnos prema svima super. Ne mogu da se uzrujavam... Eto, vidite, ne vredi ni kultura i dobra saradnja. Strašno. Hvala vam što ste zvali, vi ste jedini koji ste proverili - rekla je Melina za Republiku i zahvalila se na pozivu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading