PEVAČICE ODGOVORILE HRVATIMA KOJI PROZIVAJU PRIJU: Tijana Dapčević i Edita Aradinović progovorila o USPEHU svoje koleginice!

Autor:

Zabava

10.10.2023

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularne pevačice u jutarnjem programu otkrile šta misle o uspehu svoje koleginice Aleksandre Prijović!

PEVAČICE ODGOVORILE HRVATIMA KOJI PROZIVAJU PRIJU: Tijana Dapčević i Edita Aradinović progovorila o USPEHU svoje koleginice!

Foto: ATA Images, TV Pink

Pevačica Edita Aradinović i Tijana Dapčević bile su gošće u jutarnjem programu na televiziji Pink. Njih dve su govorile o svojim novim projektima, ali se i dotakle uspeha svoje koleginice Aleksandre Prijović, koja je rasprodala tri zagrebačke Arene i pustila u prodaju karte za četvrtu. Zbog ovoga se digla velika prašina u hrvatskoj, a u nastavku možete pročitati šta njene koleginice misle o priji.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Tijana Dapčević i Edita Aradinović

- Stvarno se nije desilo da neko četiri Arene proda ovako - rekla je Tijana.

- Vratila je muziku na velika vrata. Dobru muziku. Ja nisam sela na koncertu. Ne možeš da sediš. Emotivan koncert, a opet je bilo i veselo - dodala je Edita.

- Aleksandra Prijović je jedna od retkih na našoj sceni koja je uspela zahvaljujući muzici i pesmama da napuni tri Arene, četiri zagrebačke, Zetru. A mlada je, normalna, lepo vaspitana - istakla je Dapčevićka.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksandra Prijović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading