"CIPRAS JE BIO ZALJUBLJEN U MENE, HRANILA SAM GA ZA SRBIJU" Šok priznanje Maje Nikolić - bivši grčki premijer je OVAKO pokušao da je OSVOJI!

Autor:

Zabava

07.10.2023

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Nikolić otkrila da je bivši grčki premijer Aleksis Cipras odlepio za njom nakon druženja u Skadarliji!

"CIPRAS JE BIO ZALJUBLJEN U MENE, HRANILA SAM GA ZA SRBIJU" Šok priznanje Maje Nikolić - bivši grčki premijer je OVAKO pokušao da je OSVOJI!

Foto: Tanjug/AP, ATAImages

Pevačice Vesna Vukelić Vendi i Maja Nikolić bile su gošće voditelje Jovane Jeremić u emisiji "Novo vikend jutro", u okviru rubrike "Magija na estradi - ko ti to baje?". Miloš je pohvalio Maju što je pevala Srbima na barikadama na Kosovu i Metohiji, a potom otkrio da je grčki političar i bivši premijer Grčke Aleksis Cipras bio zaljubljen u Maju.

- Jovana, Maja Nikolić je u Skadarliji čitavu noć bez ikakve naknade pevala Aleksisu Ciprasu i njegovim saradnicima. Ustala je i rekla: "Za moju Srbiju, da budu bolji odnosi, sada ću vas hraniti ako treba. Ustala je i hranila ljude - rekao je Miloš.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Gosti u "Novom vikend jutru"

- Sa osveštenim hlebom - dodala je Maja.

- Cipras je želeo isključio nju da vidi na svojoj konvenciji - dodao je teolog.

- Bio je zaljubljen u mene, ali ja ne želim da živim u Grčkoj. Ali ja nisam htela, rekla sam: "Mene čuva država, ja ne idem nigde" - nastavila je pevačica.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Nikolić

- Mene zove Maja i prijavi mi da joj Cipras učestalo šalje poruke. On ne zove nikoga na svoju konvenciju iz Grčke, nego hoće da dođe Maja Nikolić. Maja je rekla da ne da Srbiju, da živi ovde, ali da može da peva gde treba - rekao je Miloš.

- U Kanu sam bila na jedinoj političkoj konvenciji. Miloš Stojković je pozvao mene, tu je bio i Bajden. Ja sam dobila pozivnicu od predstavnika Hilandara, Miloša Stojkovića, meni je bila čast - istakla je Nikolićeva.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleksis Cipras, bivši grčki premijer

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading