CELA ESTRADA NA JEDNOM MESTU: Ceca stigla kod Vojaža i Nućija na spektakl, a kad su videli šta je obukla, svi se ŠOKIRALI! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

06.10.2023

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojaž i Nući okupili celu estradu na jednom mestu!

CELA ESTRADA NA JEDNOM MESTU: Ceca stigla kod Vojaža i Nućija na spektakl, a kad su videli šta je obukla, svi se ŠOKIRALI! (GALERIJA)

Foto: ST/Dragan Kadić

Popularan dvojac čije su numere godinama unazad neprikosnovene himne mlađih generacija, od 20 časova u Hangaru Luke Beograd priprediće nezaboravan šou pod nazivom Nucci Voyage & Friends: „Balkan daje sve“, koji će biti ispunjen antologijskim rimama i prepoznatljivim bitovima.

Na sam koncert pojavile su se mnoge naše poznate zvezde. Među prvima se pojavila pevačica Ceca Ražnatović, ali i prijatelji samog spektakla - Lule Pljugica, Zera, Heni, ali i mnogi drugi:

 

Ceca se pojavila u vrlo opuštenom izdanju, a nije skidala osmeh sa lica. Kako je već najavila dolazak, svi su ostali oduševljeni, jer je došla da podrži mlade kolege. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading