ISPLIVAO DOKAZ O MAJI MARINKOVIĆ I DESINGERICI: Oženjeni reper javno pokazao simpatije prema bivšoj zadrugarki!

Autor:

Zabava

11.09.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnos Desingerice i Maje privukao je veliku pažnju otkako su zajedno uhvaćeni u Crnoj Gori!

ISPLIVAO DOKAZ O MAJI MARINKOVIĆ I DESINGERICI: Oženjeni reper javno pokazao simpatije prema bivšoj zadrugarki!

Foto: ST/Nikola Mutić, YouTube/Printscreen

Maja Marinković i Desingerica

Bivša zadrugarka i starleta Maja Marinković letos je ponovo bila u jeku skandala kad je tokom letovanja u Crnoj Gori uhvaćena na jednom bazenu u društvu popularnog repera Dragomira Despića, poznatijeg kao Desingerica. Odmah nakon toga povela se velika polemika o njihovom odnosu na društvenim mrežama, a mnogi pratioci Maje Marinković pomislili su da je ponovo upecala oženjenog muškarca i da su njemu posvećene silne provokacije koje kači na svojim storijima putem Instagrama. 

Republika

Foto: Instagram.com

Desingerica i Maja Marinković u Budvi

Marinkovićeva i Desingerica su retko u javnosti govorili o svom odnosu, a kad su to radili predstavljali su se isključivo kao prijatelji, koji su se upoznali preko zajedničke drugarice. 

Međutim, sad je na društvenim mrežama isplivala nova sumnja, zbog koje neki ponovo smatraju da je između njih bilo nešto više od druženja na drugarskom nivou. 

 

 

Naime, fanovi rijaliti zvezde iskopali su da je Desingerica na Majinoj fotografiji ostavio opciju "sviđa mi se", zbog čega se ponovo podigla prašina oko njihovog odnosa. Da li je na ovaj način kontroverzni reper pokušao da stavi bivšoj zadrugarki do znanja da mu se dopada ili joj je prijateljski ostavio "lajk", ostaje da saznamo, ako budu govorili o tome. 

Podsećamo, nedavno je izbor otkrio da je reperova supruga Nevena htela da traži razvod nakon što su Maja i on proveli noć zajedno na jednoj privatnoj proslavi, ali po svemu sudeći do toga nije došlo. Despić je nedavno prvi put javno govorio o bivšoj zadrugarki i otkrio da li je imao problema da se odbrani od nje. 

Nije ona aždaja, pa da se branim. Ona je drugarčina, dobra je, imamo iste prijatelje. Dobra je Maja, drugačija nego u rijalitiju. Samo drugarstvo i kolegijalnost... - poručio je Desingerica za Republiku.

Republika

Foto: instagram.com

Desingerica, Maja Marinković i Nevena

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading