MILANA ĆU UHVATITI ZA GUŠU: Rada Manojlović besna, bivšem uputila žestoku poruku! (VIDEO)

Autor:

Zabava

06.09.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otkrila u kakvim je odnosima sa kolegom i bivšim dečkom Milanom Stankovićem.

Pevačica Rada Manojlović govorila je o svojim bivšim momcima i rekla da su svi odlično izgledali fizički, ali im po svemu sudeći to nije bilo dovoljno da opstanu zajedno. 

- Svi momci su hvalili moj izgled, govorili su kako sam prezgodna i to je dovelo do toga da postanem narcis. Ni ja nisam nalazila zamerke svojim bivšim momcima jer su svi imali sve. Nije sve u izgledu, zato su i bivši - rekla je Rada.

Republika

Foto: Republika TV

Rada Manojlović

Rada je otkrila da u budućnosti ima u planu da sarađuje sa svojim bivšim momkom, Milanom Stankovićem

- Sa Milanom se čujem, ali to ne znači da ćemo se emotivno pomiriti. Pitala sam ga da mi uradi neku pesmu, ali sebe nisam prepoznala ni u jednoj melodiji. Ne sumnjam da će mi uraditi neku pesmu, sad ću da ga uhvatim za gušu, da ne daje više drugima pesme, samo meni - našalila se Rada.

Republika

Foto: printscreen/pink, Republika.rs

Rada Manojlović i Milan Stanković

Podsećamo, Rada se sinoć pojavila u emisiji "Amig Show", gde je otkrila da planira saradnju sa popularnim reperom Dragomirom Despićem Desingericom, nakon čega je dala sud o njegovom ponašanju i tome što svoje fanove "krsti patikom". 

Bolje da me krsti Desingerica patikom, nego što simuliraju strani pevači s*ks i vrše nuždu! Povraćaju, drogirane iz iznose. On ništa ne radi - rekla je Manojlovićeva.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Rada Manojlović i Desingerica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading