MALO SE UDAVALA KOLIKO SU JE PROSILI! Jovana Jeremić se obratila udvaračima, ovo su njena TRI ZLATNA PRAVILA o braku!

Autor:

Zabava

05.09.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka otkrila svoje ljubavne prioritete.

MALO SE UDAVALA KOLIKO SU JE PROSILI! Jovana Jeremić se obratila udvaračima, ovo su njena TRI ZLATNA PRAVILA o braku!

Foto: Instagram.com

Popularna voditeljka jutarnjeg programa televizije Pink, Jovana Jeremić, privlači veliku pažnju svojim objava na društvenim mrežama, ali i izjavama tokom emisija. Mnogo se pričalo da li će atraktivna voditeljka nakon razvoda ponovo ući u brak, a ona se sad povodom toga oglasila na Instagramu i otkrila koja su njena tri glavna pravila. 

- Moje izjave o udaji: 1. Da sam se udavala koliko su me prosili, so sad bih pet puta bila udata. 2. Jedanput sam već bila udata i to mi nekako više nije prioritet. Sad bih da budem srećna. 3. Pametnije ti je da nađeš neku normalnu. Život će ti biti lakši - napisala je voditeljka jutarnjeg programa na svom storiju na društvenoj mreži Instagram. 

Podsećamo, Jovana je nedavno izdala zvanično saopštenje putem storija na društvenoj mreži Instagram, te obavestila svoju publiku da će u novoj televizijskoj sezoni u svojoj emisiji "Novo vikend jutro" imati poseban segment, koji će biti posvećen rijalitiju "Elita".

- U okviru novih izmena, filmskih i igranih džinglova, nove Jovane Jeremić i svega novog, evo jedne male pikanterije koju otkrivam - U korak sa Elitom! Nova rubrika najgledanijeg jutra. Svakog vikenda, u zavisnosti od aktuelnosti, radićemo pregled najvažnijih dešavanja! - napisala je Jovana Jeremić.

Republika

Foto: Pink, youtube.com/RTV Pink Official

Jovana Jeremić Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Peca

17.09.2023 16:16

TV PINK JE MONOLOG JOVANE JEREMIC . NE MOZE DA SE GLEDA I SLUSA .