"NAŠA ĆERKA NEMA CENU, NEK DAJU KOLIKO IMAJU" Majka neveste Darka Lazića otkrila da li je mlada imala PEH pred venčanje, pa se obratila DEVERU! (VIDEO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

30.08.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pratite dešavanja sa svadbe Darka Lazića uživo na portalu Republika!

 

 

Ekipa portala Republika nalazi se u Ugrinovcima, ispred porodične kuće Katarine, neveste Darka Lazića. Nakon Katarininog oca Zorana, za naš portal je izjavu dala i njena majka Vesna, koja nije krila sreću.

- Odlično sam, vesela, uzbuđena... Ne udaje se ćerka svakog dana. Svakome je drago što se ovo dešava - rekla nam je Vesna, pa otkrila za koliko će "prodati" ćerku:

-  Znate kako sam rekla, naša ćerka nema cenu, nek daju koliko imaju - našalila se ona.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ, Republika

 

Vesna nam je otkrila i da li je Katarina doživela neki peh pred venčanje.

- Kaća je odlično, venčanica je spremna, nema peha, osim kišice koja je padala, ali kažu da to valja - poručila je Vesna za Republiku.

Pre Vesne je Katarinin otac Zoran otkrio da li je nešto posavetovao ćerku.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ, Republika

 

Uzbuđeni smo. Katarina je raspoložena. Nisam je ništa savetovao, savete je primala godinama, usmerena je već. Darko je dobar, pošten, to je najvažnije. Ne znam ko će biti veseliji, supruga ili ja, svi smo veseli - poručio je Zoran.

Za naš portal je izjavu dao i mladoženja, koji je pre odlaska po mladu sa knedlom u grlu govorio o pokojnom ocu.

Sinoć i jutros sam plakao jako. Moram to da priznam. Čovek koji ne plače, nije čovek. Jako mi fali u ovom trenutku, jako sam emotivan. Žao mi je što nije tu, što nije dočekao tu priluku, a jedva je čekao da se oženim. Gleda nas sa lepšeg mesta - priznao je sa knedlom u grlu Darko za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading