OVO JE BOSANČEVA SUPRUGA KOJA JE GLAVNI SVEDOK PORODIČNOG NASILJA: Nije htela da da iskaz protiv sina Aleksandra koji je pretukao oca!

Autor:

Zabava

21.08.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako izgleda supruga Dragana Stojkovića Bosanca.

OVO JE BOSANČEVA SUPRUGA KOJA JE GLAVNI SVEDOK PORODIČNOG NASILJA: Nije htela da da iskaz protiv sina Aleksandra koji je pretukao oca!

Foto: ATA Images

Dragan Stojković Bosanac sa suprugom Dunjom

Muzičar Dragan Stojković Bosanac svoj privatni život vešto krije od javnosti, a portal Republika saznao je za porodični skandal, nakon što ga je sin Aleksandar pretukao.

Podsetimo, Republika je prva objavila da je Bosančev sin pretukao muzičara, nakon čega smo saznali da je jedini svedok u ovom porodičnom skandalu bila njegova supruga Dunja Stojković

Foto: Ata images

Dragan Stojković Bosanac

 

Bosanac vrlo retko kada izlazi u javnost sa suprugom, pa su mnogi pomislili da je on krije od očiju paparaca. Međutim, Dunja nikada nije volela medijsku eksponisaronost, zbog čega je i donela odluku da se istupa u javnost. 

U galeriji pogledajte fotografije kako izgleda Bosančeva supruga Dunja:

 

Kako samo saznali, Dunja je iskoristila pravo da ne svedoči u ovom slučaju protiv sina Aleksandra:

- Bosančeva žena Dunja svedočila je svemu, međutim slučaj je stao, jer su se Dragan i ona dogovorili da neće da daju nikakav iskaz. Tada, posle incidenta bila je izrečena i jedna hitna mera. Nakon što je Aleksandar nasrnuo na oca, Bosanac se tom prilikom sklonio, jer ni on nije verovao šta ga je snašlo, pa je samo uspeo da ode u drugu prostoriju, a ubrzo je stigla i policija - kaže izvor blizak istrazi za Republiku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading