ONA JE JEDINA SVEDOČILA JEZIVIM SCENAMA NASILJA U PORODICI STOJKOVIĆ!

Autor:

Zabava

21.08.2023

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bosanac je pokušao da zaštiti sina, a ona je prisustvovala jezivim scenama nasilja!

ONA JE JEDINA SVEDOČILA JEZIVIM SCENAMA NASILJA U PORODICI STOJKOVIĆ!

Foto: Ata images

Aleksandar Stojković, sin poznatog kompozitora Dragana Stojkovića Bosanca priveden je u maju mesecu zbog nasilja u porodici, a kako  Republika saznaje, on je maltretirao oca, zbog čega je odmah prijaviljen policiji.

Alekandru je tada bio određen pritvor zbog krivičnog dela nasilje u porodici, a sve po odluci tužilaštva. Kada je sproveden dokazni postupak Aleksandar je negirao da je na bilo koji način napao oca, a Dragan Stojković je iznenada povukao svoj iskaz, odnosno iskoristio zakonsko pravo da ne svedoči protiv naslednika, nakon čega je prijava odbačena. 

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Bosanac

 

Kako smo dalje saznali od izvora bliskog istrazi, Bosančeva supruga Dunja, odnosno Aleksandrova majka, bila je svedok bahatog ponašanja sina i nasilja nad harmonikašem, ali se do sada nije oglašavala za medije. 

- Bosančeva žena Dunja svedočila je svemu, međutim slučaj je stao, jer su se Dragan i ona dogovorili da neće da daju nikakav iskaz. Tada, posle incidenta bila je izrečena i jedna hitna mera. Nakon što je Aleksandar nasrnuo na oca, Bosanac se tom prilikom sklonio, jer ni on nije verovao šta ga je snašlo, pa je samo uspeo da ode u drugu prostoriju, a ubrzo je stigla i policija - kaže izvor blizak istrazi za Republiku.

Republika

Foto: Ata images

Bosanac

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading