''GOVORI IJEKAVSKI JER SU SRBI PAPANI!'' Rat kompozitora trese estradu, Zahar udario žestoko na Bosanca!

Autor:

Zabava

12.08.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svađa između poznatih kompozitora traje godinama.

''GOVORI IJEKAVSKI JER SU SRBI PAPANI!'' Rat kompozitora trese estradu, Zahar udario žestoko na Bosanca!

Foto: Republika.rs, youtube.com/Jutarnji Program TV HAPPY

Kompozitor i harmonikaš Dragan Stojković Bosanac i kompozitor Milutin Popović Zahar nisu u dobrim odnosima i već godinama ne razgovaraju i to sve zbog Zaharove ponižavajuće izjave o Bosancu.

Foto: Republika.rs

Dragan Stojković Bosanac

- Bosanac je kafanski muzičar koji nema nikakvo znanje, on je kasnije postao poznat kao neki aranžer, a on uopšte nije kompozitor. Bosanac govori ijekavski jer zna da su Srbi obični papani koji gutaju sve što je tuđe. Inače, on živi u Beogradu i uopšte ne govori tako privatno. On na Guglu nađe termin konsordino, a svi se oko njega postide što ne znaju šta to znači. Čovek priča nepovezane stvari, koristi stručne izraze, a ne zna šta znače - rekao je Zahar jednom prilikom, prenosi Svet.

Foto: ATA Images/Stefan Tomašević

Milutin Popović Zahar

Netrpeljivost između njih dvojice je počela još kada je Zahar bio skriveni član žirija u ''Zvezdama Granda''. Bosancu se nisu dopali njegovi komentari, pa je potkačio Sašu Popovića.

- Ne znam stvarno Popoviću zašto dovodiš u emisije ovakve skrivene da nam paušalno pričaju? Kad ne zna šta da kaže, on misli. Očekujem od teve da dovededeš ljude koji se stvarno razumeju u muziku. Ovom bi najbolje bilo da vozi prigradski autobus ili taksi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Mika

13.08.2023 00:20

Zahar je ovog Bosanca izmislio muziku.

Aranžer

14.08.2023 00:44

Miko,malo upali komp pa pogledaj kome je i kakve pesme aranzirao gospodin Dragan Stojković. Može njega Zahar da mrzi koliko hoće ali Bosanac je najveći aranžer narodne muzike na ovim prostorima. Gospodar foršpila... Velika čast i ostalim majstorima... Djokić,Aleksandrić,Kemiš,Perica Z ,Miša,Kodić,Miljić,Bane Vasić... Sve su to asovi ...