PRVO OGLAŠAVANJE BOSANČEVOG SINA: Aleksandar burno reagovao, evo šta kaže za nasilje nad ocem!

Autor:

Zabava

21.08.2023

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Stojković je imao da poruči samo jedno!

PRVO OGLAŠAVANJE BOSANČEVOG SINA: Aleksandar burno reagovao, evo šta kaže za nasilje nad ocem!

Foto: Instagram.com printscreen

Aleksandar Stojković, sin poznatog kompozitora Dragana Stojkovića Bosanca priveden je u maju mesecu zbog nasilja u porodici, a kako Republika saznaje, on je maltretirao oca, zbog čega je odmah prijaviljen policiji. Alekandru je tada bio određen pritvor zbog krivičnog dela nasilje u porodici, a sve po odluci tužilaštva.

Kada je sproveden dokazni postupak Aleksandar je negirao da je na bilo koji način napao oca, a Dragan Stojković je iznenada povukao svoj iskaz, odnosno iskoristio zakonsko pravo da ne svedoči protiv naslednika, nakon čega je prijava odbačena.

Odmah smo kontaktirali Draganovog sina, koji je burno reagovao na pitanje o nasilju nad ocem:

Republika

Foto: Ata images

Bosanac

 

- Nemam pojma o kakvom se nasilju radi i odakle vam to da sam napao oca. Zemlja se ruši, sve nam ide nizbrdo, a vi se bavite time da li je moj otac vozio levom stranom kolovoza i šta sam ja radio. Snimam vas sve vreme dok pričamo i da znate da sledi tužba. Moj advokat i ja ćemo za dva, tri dana da dođemo do vaše redakcije, pa ćemo da pričamo. Možemo da pričamo o nekim drugim stvarima, ovo što meni radite je uznemiravanje. Ja sam čovek koji je doktor nauka, a vi me povezujete sa nekim nasiljem u porodici! Ne mogu da slušam ove priče, a ako nastavite da me zovete, ja ću pozvati policiju jer je ovo čisto uznemiravanje - rekao je njegov sin Aleksandar.

Republika

Foto: Ata images

Bosanac

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading