"NE ŽELIM DA KAŽEM ZBOGOM" Bivši suprug Jovane Jeremić se oglasio nakon SMRTI majke, ove reči KIDAJU DUŠU!

Autor:

Zabava

26.07.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojislav Milošević se oprostio od svoje majke rečima koje kidaju dušu

"NE ŽELIM DA KAŽEM ZBOGOM" Bivši suprug Jovane Jeremić se oglasio nakon SMRTI majke, ove reči KIDAJU DUŠU!

Foto: e'stock, instagram

Zorica Milošević, bivša svekrva Jovane Jeremić, preminula je danas u 71. godini života. Majka Vojislava Miloševića, Jovaninog prvog supruga, godinama se borisala sa teškom bolešću.

Vojislav se oglasio na društvenoj mreži Instagram i oprostio od svoje majke, te zahvalio za sve što je uradila za njega.

Republika

Foto: Republika.rs/G.D

Jovana i Vojislav

- "Blago onom ko dovjeka živi, imao se rašta i roditi". Otišla je na neko lepše mesto, žena koja ja od mene stvorila čoveka, odgovornog, radnog, čestitog, čoveka koji ne priznaje poraz već se vodi doktrinom njenom koja kaže: "Daj, daj, daj, moraš napred, moraš da pobediš jer život ne trpi gubitnike." Ne želim da kažem zbogom majko, jer ljudi poput nje nikad ne umiru. Njihova dela traju zauvek, prepričavaju se i sa ponosom prenose na one koji dolaze iza nas. Otisla si na Sabor Svetog Arhangela Gavrila, anđela koji je nagovestio Hristovo vaskrsnuće, koji je nagovestio pobedu života nad smrću. Zato, nema majko moja predaje, biće onako kao da si tu, bez straha i bojazni od nepoznatog sutra. Jer si me učinila spremnim za pozornicu zvanu život. Nema reći kojima mogu da zahvalim na svemu. Nema reči, već ću to učiniti sledeci tvoju viziju koja kaže: "Ako svetlo tražiš, svetlo ćeš i naći!" Večna slava i hvala! - napisao je Voja.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Zorica je bila pedagog i predavala je muzičku kulturu u pirotskoj Gimnaziji, a Jovana nikada nije krila koliko je vezana za nju.

- Veliki je dar od Boga da za svekrvu imaš jaku, intelektualno moćnu, alfa ženu, svetsku ženu. Zoka je žena koja je odvela Pirot u svet i svet donela u Srbiju. Muzikom, umetnošću. Sve i da vratim vreme, ti si za mene jedina i prva. Glavna u svemu. Moja prva i prava svekrva. Hvala ti što si u ključnim momentima bila uz mene. Što si deo sebe ugradila u mene. Obično svekrve i snajke ne idu zajedno, a ja sam tebe volela toliko da samo moja duša zna istinu. Naše kafe na terasi, moja pljuga sa tobom na kvarno, naše priče i uređivanje jutarnjeg programa sa muzičkim delovima za Božic i Novu godinu, Vaskrs… Verujem da duše ne umiru. One se samo sele na drugo mesto - oprostila se od bivše svekrve Jovana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading