NEK ŠAVIJA VODI BORBU SAMA: Ivana Šopić o TUŽBI koju je najavila starleti i INCIDENTU sa Stefanom Karićem! (VIDEO)

Autor: O. B. / B. P. M.

Zabava

21.07.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Ivana Šopić progovorila o sukobu sa Natašom Šavijom

Voditeljka Ivana Šopić stigla je na proslavu 31. rođendana svoje koleginice Ane Radulović i to sa svojom majkom. Ivana je za Republiku dala intervju, gde je govorila o mnogim aktuelnostima, "Zadruzi 7", ali i incidentu Nataše Šavije i Stefana Karića.

Ivana nam je otkrila zbog čega je Šaviji zapretila tužbom.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ivana Šopić

- Ona je objavila snimak gde se Iva, Jovana i ja svađamo sa Karićem, ne mogu da kažem da vrši nasilje, ali smo se svađali. Moram da se ogradim, žao mi je što joj se to desilo, devojka je na mestu, mene je samo izrevoltiralo što koristi druge zadrugarke za svoju borbu, tu borbu treba sama da vodi. Mnogi ljudi koji nju podržavaju zato što mrze drugu stranu, takav utisak imam - rekla je Šopićeva, pa dodala:

- Sud treba da mu presudi, ne branim ga, ali nisam želela da budem upotrebljavana za skrnavljenje trećeg lica. Da sam osetila nasilje, ja bih tada podigla tužbu protiv njega. Mislim da je njoj koristilo da to objavi, ja ne želim da budem korišćena zarad nekog sudskog procesa. Ja imam šta da kažem, ali bih ušla u neku struku koju ne poznajem. Kad bih javno rekla nešto, narušila bih njegovo pravo na pretpostavku nevinosti. To je to - istakla je Ivana za Republiku.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATA Images/Antonio Ahel

Stefan Karić i Nataša Šavija

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Daliili

23.07.2023 08:48

Ovako zena zeni daje podrsku.Zaboravila si Ivana kako te je Rumenko isponizavao i iskoristio da ga operes u sred bela dana.Posle su te isteri iz kuce jer zaboga ne ide da im kvaris imidz.Mislis da smo zaboravili pa nismo i snimak postoji