STRAVIČNE FOTOGRAFIJE TEK OPERISANE NATAŠE ŠAVIJE: Pretučena starleta u jezivim podlivima, plaši se da nikada neće biti ona stara! (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.07.2023

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Šavija puštena je na kućno lečenje, a ovako izgleda nakon druge operacije!

STRAVIČNE FOTOGRAFIJE TEK OPERISANE NATAŠE ŠAVIJE: Pretučena starleta u jezivim podlivima, plaši se da nikada neće biti ona stara! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Nataša Šavija je prošla kroz pakao, nakon što je morala da ode i na drugu operaciju, a danas je puštena na kućno lečenje, što je pretučena starleta potvrdila na svom Instagram profilu.

Podsetimo, Šavija je pretučena uoči 1. maja, a za nasilje je optužila Stefana Karića kojem je zbog sumnje da je izvršio ovo delo određen pritvor u trajanju do 30 dana. Istraga je u toku, a starleta je puštena iz Kliničkog centra Vojvodine, gde je primljena nakon incidenta. Po izlasku iz bolnice otkrila je kako se oseća.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATA Images/Antonio Ahel

 

Nataša je dugo čekala drugu operaciju, a lekari su dali sve od sebe da joj lice vrate u prvobitno stanje, s obzirom da joj je oko kompletno palo, nakon što joj je jagodična kost slomljena.

Tek operisana Šavija je ponovo u jezivim podlivima, a nada se najboljem nakon oporavka, koji zasigurno neće biti lak.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading