ANASTASIJA I GUDELJ SE VRAĆAJU U ŠPANIJU: Posvetila mu dirljivu poruku, nikada nećete pogoditi koji NADIMAK mu je dala!

Autor:

Zabava

26.06.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica javno podržala svog dečka!

ANASTASIJA I GUDELJ SE VRAĆAJU U ŠPANIJU: Posvetila mu dirljivu poruku, nikada nećete pogoditi koji NADIMAK mu je dala!

Foto: Privatna arhiva

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj

Srpski defanzivac Nemanja Gudelj produžio je svoj ugovor sa ugovorm Sevilje, gde ostaje najmanje do 2026. godine. Njemu je prethodni ugovor isticao 30. juna i spekulisalo se o tome gde će nastaviti karijeru, a on je odlučio da ostane na istoj karijeri.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Nemanja Gudelj

Njegova devojka Anastasija Ražnatović se sa njim vratila u Španiju kako bi prisutvovala potpisivanju ugovora i ovaj emotivni trenutak podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

- Čestitke, ljubavi moja. Ovo je jedan od mnogobrojnih lepih trenutaka, koji su se dogodili tokom našeg zajedničkog života. Za još mnogo onih koji dolaze! Ako neko zaslužuje ovo, to si definitivno ti. Volim te, bubo - napisala je Anastasija.

 

 

Podsetimo, Anastasija je živela nekoliko meseci u Španiji sa Nemanjom, a u Srbiju se vratila nakon što je u petom mesecu trudnoće izgubila bebu. Zajednčki život će nastaviti u Španiji kad on završi sa obavezama u reprezentaciji, a Anastasija će u međuvremenu odmarati na Kipru sa porodicom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading