ODUVEK SU JE ZANIMALI BURŽUJI I BIZNISMENI: Lepa Brena krije njenog prvog dečka, pun je kao brod, a evo kako izgleda! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.04.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je bivši dečko Lepe Brene!

ODUVEK SU JE ZANIMALI BURŽUJI I BIZNISMENI: Lepa Brena krije njenog prvog dečka, pun je kao brod, a evo kako izgleda! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Prošlost pevačice Lepe Brene oduvek je bila komentarisana, a javnost je upoznata sa njenim burnim aferama sa muškarcima. Oduvek su je zanimali uspešni i moćni muškarci, pa su zbog toga svi zaboravili ko je bio njen bivši dečko, kog je ljubila pre Bobe Živojinovića

Ona je više od 30 godina u braku sa bivšim teniserom Slobodanom Živojinovićem, a o njenom ljubavnom životu pre Bobe, nikada se nije mnogo govorilo.

Foto: Nikola Mutić, ATAImages/Antonio Ahel

Lepa Brena

 

Brenu su osamdesetih spajali sa raznim muškarcima, a sada je na jednom Instagram profilu, koji objavljuje retke i stare fotografije poznatih, isplivala do sada neviđena fotka.

Ona je usnimljena 1985.godine, a na njoj je Brena u jako prisnom odnosu sa nepoznatim muškarce, dok se u komentarima može pročitati da je izvesni muškarac bio Brenin dečko.

 

 

U jednom komentaru ispod fotografije stoji i detaljno opisana lokacija gde je ona nastala ali i ime muškarca:

- Snimljeno ispred hotela "Belvedere" u Dubrovniku. Na slici Ratko Knežević i Brena. Gospodin Knežević danas živi u Zagrebu i delom u Londonu. Poznati je bankarski stručnjak.

Da je Brena zaista bila u ljubavi sa Ratkom, govorilo se i nedavno u našim medijima, a ona o tome nikada javno nije pričala. On je tada prezentovan kao prvi dečko Balkanske dive!

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading