NISAM INSTITUCIJA! Anabela OČAJNA što ne može da pomogne Nini da ostvari svoje snove: Ne mogu to da joj pružim! (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.04.2023

22:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas progovorila o željama ćerke Nine Đogani.

Anabela Atijas zasijala je na punoletstvu svoje ćerke Nine Đogani i tom prilikom je otkrila šta ju je posavetovala.

- Čini mi se da sve ono što sam učila nije pametno, ono treba biti dobar, otvoren, iskren, normalan, a koliko je to dobro u ovom svetu je pitanje. Vidim da uči na našim greškama - rekla je Anabela, pa se osvrnula na Nininu želju da uđe u svet muzike:

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nina Đogani napunila 18 godina

- Nikada neću stati na put njihovoj sreći, posebno kada su takve stvari u pitanju kada treba da živiš od nečega što voliš. Nije lako, mislm da ona to zna kroz nas, mogla je da vidi kako mi živimo. Volela bih da neko ozbiljno iza nje, ja joj to ne mogu pružiti. Mislim da ima talenta i potencijala, treba da radi na sebi, talenat je važan, ali ne toliko koliko upornost i rad. Na kraju ja ne mogu to da joj osiguram da bude mirna, spokojna, jer ja nisam institucija u tom menadžmentu.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Anabela Atijas o Nini

Anabela je otkrila i u kakvim je odnosima sa svojim bivšim suprugom Gagijem.

- Nemam problem, radeći na sebi ja sam taj deo otpustila i oprostila, što očekujem i od njih prema meni. Mi smo kako god roditelji, deca su velika nemamo potrebe da komuniciramo, imali smo gomilu susreta, ni ne razmišljam o nekom druženju, nema potrebe, ali je prisutna korektnost i ljudskost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading