BOSANAC TRAŽI PARE DA PRIČA O SKANDALU KOJI TRESE GRAND: Harmonikaš se oglasio nakon optužbi da i on IZNUĐUJE NOVAC od kandidata!

Autor:

Zabava

21.02.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon Snežane Đurišić, na meti osuda da od svojih kandidata u "Zvezdama Granda" iznuđuje novac našao se i Dragan Stojković Bosanac.

BOSANAC TRAŽI PARE DA PRIČA O SKANDALU KOJI TRESE GRAND: Harmonikaš se oglasio nakon optužbi da i on IZNUĐUJE NOVAC od kandidata!

Foto: TV Pink

Nakon Snežane Đurišić, bivši učesnik "Zvezde Granda" Dušan Vukadinović optužio je i Dragana Stojkovića Bosanca da uzima novac od svojih kandidata kako bi prošli u naredni krug. Naime, kako ističe Vukadinović, pre prijavljivanja na audiciju je navodno čuo da je sve namešteno.

- To svako zna. Pričali su mi, ali nisam mario, niti verovao. Svi od žirija uzimaju. Najbolji drug Džimija, momak od prošle godine, pričao mi je da mu je Bosanac tražio novac. Snežana nije posle svega kontaktirala sa mnom, niti će. Ona je mene blokirala - rekao je Dušan.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Dušan Vukadinović Zvezde Granda

Ovim povodom oglasio se i poznati kompozitor i harmonikaš, koji je od medije tražio novac da bi pričao na temu skandala koji trese "Grand".

- Znam zašto me zovete, a te gluposti neću da komentarišem. Neka mi lepo vaši urednici plate, pa ćemo da pričamo. Neću da ga tužim, on je strani državljanin. Hvala vam, pa se čujemo nekom lepšom temom - rekao je Bosanac za Kurir.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/zvezdegranda

Dragan Stojković Bosanac Zvezde Granda

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dušan

22.02.2023 16:33

On otvoreno traži pare od medija. Prevarant krimanalac. Od svih traži pare.