POTPUNA PROPAST LEPE BRENE! Na koncertu je niko nije čuo, ONESVESTILO se šest penzionera, HITNA odmah reagovala, jedan IZLETEO na binu!

Autor:

Zabava

27.11.2022

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena doživela je peh na nastupu u Hrvatskoj.

POTPUNA PROPAST LEPE BRENE! Na koncertu je niko nije čuo, ONESVESTILO se šest penzionera, HITNA odmah reagovala, jedan IZLETEO na binu!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Lepa Brena

Pevačica Lepa Brena održala je dva koncerta u Hrvatskoj, a kako prenosi portal 24sata.hr dvorana je bila oba dana puna, ali je bilo i problema. Naime, došlo je do problema sa zvukom zbog čega pevačicu publika nije čula najbolje, a iako su pokušali da reše nepredviđenu situaciji, nisu uspeli.

Republika

Foto: ATA Images

Na koncertu Lepe Brene onesvestilo se šest penzionera

Pored toga, došlo je do još jedne neprijatne situacije kada je Hitna pomoć morala da reaguje zbog šest starijih osoba, penzionera koji su se onesvestili. Sa druge strane, takođe jedan penzioner, napravio je incident kom se niko nije nadao.

Republika

Foto: ATA Images

Na koncertu Lepe Brene obezbeđenje reagovalo

Preskočio je ogradu i popeo se na binu. Obezbeđenje je odmah reagovalo, ali je pevačica tražila da ga ne diraju, te je on ostao na bini i izbliza gledao Brenu dok je pevala svoje hitove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kapetan

28.11.2022 08:11

Pa sta ne pisete i gde tocno je bio koncert. U zadnjoj medjimurskoj selendri sta se zove Nedelisce. A takva zvezda...