Jelena Kostov spremna za mezimicu, naslednik odredio IME! Pevačica iznenadila: Ne nedostaje mi pevanje!

Autor:

Zabava

23.08.2022

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Kostov brojni sitno do porođaja.

Jelena Kostov spremna za mezimicu, naslednik odredio IME! Pevačica iznenadila: Ne nedostaje mi pevanje!

Foto: Republika.rs

Pevačica Jelena Kostov uskoro ulazi u deveti mesec i sve je bliža upoznavanju sa devojčicom koju čeka, a kako kaže do tada, miruje i posvećuje se sinu koji jedva čeka da dobije sestru za koju je i ime odabrao.

- Ulazim za koji dan u deveti mesec, termin je druga polovina septembra. Super se osećam i ne mogu da dočekam da ugledam svog malog anđela. Ne postoji tenzija sada, bila je u prvoj trudnoći jer nisam znala šta me čeka. Susrećete se sa novim iskustvom prvi put, a sada kada znam kakva sreća mi dolazi, nemam strah, samo jaku želju da je što pre zagrlim - počinje pevačica i otkriva koja joj je trudnoć bila teža:

Republika

Foto: Nikola Glišić

Jelena Kostov

- Kada su mi žene pričale da su dve trudnoće totalno različite nisam verovala, ali zaista je tako. U prvoj trudnoći sam skoro do osmog meseca pevala bila i aktivna. Tako sam se i osećala, da mogu i da mi ništa nije teško. Međutim, u drugoj trudnoći sam na samom početku morala sve nastupe da otkažem. Uglavnom mirujem i verujte mi toliko mi sve to prija, bez jurnjave, bez buke...

Kako kaže, ime za mezimicu je već izabrano.

- Sve je spremno. Što se tiče imena, bata je izabrao, ali to ćemo otkriti kada za to dođe vreme. Milija je presrećan i od prvog dana kada smo mu rekli da će dobiti batu ili seku on je rekao da će biti seka. Zamislite njegovu sreću sada.

Poznato je da su žene umeju biti zahtevnije tokom trudnoće, a Jelena otkriva da li je zbog toga suprug brižniji.

- Nisam ja bila zahtevna ni u prvoj trudnoći, a ni sada. Naravno, ne kaže se uzalud “drugo stanje”. Ni mi žene nekada ne znamo šta nam smeta, a šta ne. Hormoni su čudo, ali prosto i kada mi nešto nije potaman ne opterećujem nikoga oko sebe - priča ona i otkriva šta joj trenutno najteže pada:

Republika

Foto: Nikola Glišić

Jelena Kostov o imenu za bebu

- Zaista mi ništa teško ne pada. Najveća želja mi je bila oduvek da imam dečaka i devojčicu. Sada, kada mi se ta želja ostvarila, samo mogu biti zahvalna Bogu na svemu. Sve se može lepo uskladiti, pošto nisam radila imala sam sve vreme ovog sveta da ga na najlepši mogući način provedem sa sinom.

Na iznenađenje, Jelena je priznala da joj pevanje nije uopšte nedostajalo.

- Iskrena da budem, toliko sam uživala u prethodnom periodu da mi nije nijednog trenutka nedostajalo pevanje. Ja sam neko ko je baš puno radio prethodnih godina. Dešavalo se da i po sedam dana nedeljno zaredom imam nastupe. Nikada mi nije bilo teško jer volim svoj posao i smatram da je najlepši jer muzika pokreće sve. Isto tako, bio mi je potreban upravo ovaj period. U njemu ću uživati sa svojom porodicom, prijateljima sa kojima ću pričati o nekim drugim temama, nevezanim za muziku, šetati i družiti se - kaže pevačica i dodaje da ima brojne planove za karijeru:

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Kostov uživa u trudnoći

- Imam divne planove za dalje, spremljene pesme, ali neću žuriti. Ipak je za mene uvek bila porodica na prvom mestu - ispričala je Jelena Kostov za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading