U JEKU DRAME sa Draškom Stanivukovićem, evo gde je UHVAĆENA Tanja Savić: Svi su ZABRINUTI i pitaju se da li je njeno ZDRAVSTVENO STANJE ugroženo?! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.06.2022

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić sa roditeljima u manastiru Tumane!

U JEKU DRAME sa Draškom Stanivukovićem, evo gde je UHVAĆENA Tanja Savić: Svi su ZABRINUTI i pitaju se da li je njeno ZDRAVSTVENO STANJE ugroženo?! (VIDEO)

Foto: printscreen/youtube.com

Nakon što je nedavno svojim fotkama sa snimanja pesme obmanula javnost da se udala za Draška Stanivukovića, te je danima bila tema tabloida, a javnost je osudila zbog tog postupka, što na takav način skuplja poene,Tanja Savić se sa porodicom obrela u najposećenijem manastiru Tumane, za koji se veruje da molitve monaha pomažu ljudima obolelim od opakih bolesti, a ženama koje imaju problem sa začećem, pomažu da se ostvare kao majke.

Tanja Savić je ruku pod ruku sa ocem i majkom, prošetala manastirskrim vrtom koji je vrveo od ljudi i snimali su ceo prizor, dok je njen sin pobegao od kamere, pa u momentu kad ga je na sekund uhvatila. čak i namrštio.

Njena majka je veselo pozirala, dok je sestra poslala i poljubac. Šta je navelo na ovaj korak, da li ima neki zdravstveni problem, problem sa začećem ili je jednostavno htela da poseti manastir i da umiri savest i dušu nije poznato saznaćemo u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading