Hurricane PRIVATNIM AVIONOM otišle na NASTUP! Uraganke uživaju u luksuzu pred KRAJ saradnje!

Autor:

Zabava

06.06.2022

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Uraganke - ni manje ni više nego privatna letelica.

Hurricane PRIVATNIM AVIONOM otišle na NASTUP! Uraganke uživaju u luksuzu pred KRAJ saradnje!

Foto: ATA Images

Hurricane

Devojke iz grupe Hurricane morale su da iznajme privatni avion kako bi stigle na vreme na nastup u Poreč, gde je interesovanje za njih bilo ogromno.

 

Naime, one su najpre imale nastup u Beču, a odmah nakon njega i pomenuti u Poreču, pa je tehnički bilo neizvodljivo, međutim, organizatori iz Poreča su im javili da stignu kako znaju i umeju jer im se otvara klub.

Zbog toga su i iznajmile privatni avion u kom su na morale da cugnu i po rakijicu jer je bilo turbulencija do Trsta. U svakom slučaju, pogledajte i sami atmosferu iz aviona, sa početka teksta.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Uraganke nasupaju do kraja novembra

 

Inače, grupa Hurricane imaće nastupe do kraja novembra meseca, kada će se raspasti.

- Hteli bi da Vam napomenemo još jednom da je jedini razlog zbog čega se ugovor neće produžavati, taj kako bi Sanja, Ivana i Ksenija imale vremena da se više posvete svom privatnom životu i odmore od prevelike popularnosti koja je često izazivala da se u medijima nađu netačni natpisi - pisalo je između ostalog u saopštenju iz PR službe ove grupe

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading