Fran i ja smo imali INTIMNE ODNOSE! Sandra Čaprić otkrila detalje svoje VEZE sa Pujasom, a evo zašto je on raskinuo sa Elenom Kitić! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.06.2022

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Čaprić priznala je sve o odnosu sa Franom Pujasom.

Fran i ja smo imali INTIMNE ODNOSE! Sandra Čaprić otkrila detalje svoje VEZE sa Pujasom, a evo zašto je on raskinuo sa Elenom Kitić! (FOTO)

Foto: Printscreen RED TV, ATA Images

Fran Pujas Sandra Čaprić

Sandra Čaprić ponovo je uhvaćena sa Franom Pujasom.

Nakon što je za naš portal otkrila da je u vezi sa dojučerašnjim zadrugarom, pevačica je uhvaćena na bazenu u Franovom društvu, ali je sa njima bio i misteriozni muškarac.

Foto: Instagram

Sandra Čaprić Fran Pujas i...

 

- Fran i ja smo bili u kombinaciji, imali smo s*ks. Oboje smo se složili da nam ne treba veza, ni meni, ni njemu, čak mi je rekao da bi voleo da ostane sa mnom u kombinaciji, da se viđamo svakog dana i da svakog dana imamo s*ks. Ali, šta će mi to, imam dečka iz Beča - rekla je Čaprićeva za Pink.rs.

- Biznismen je, kupio mi je za rođendan auto, 101 ružu, ogrlicu... Prelepo mi je sa njim, konačno sam našla muškarca koji ima širinu.

- Čak smo moj dečko, Fran i ja bili zajedno na bazenu, svi. Znao je on da smo Fran i ja bili u kombinaciji, nema problem sa tim, što bi imao? Bilo, prošlo - dodaje pevačica.

- A čim je Fran izašao, požalio mi se da mu je Vojaž upropastio vezu sa Elenom, da ne može tako, na šta to liči, jer je on njoj bio veran, ni sa kim nije imao s*ks. Skinuo mu je ribu - istakla je Sandra.

Inače, danas su se pojavili navodi da je Fran Pujas raskinuo sa pevačicom Elenom Kitić i to zbog repera Vojaža.

Foto: Republika.rs

Mihajlo Veruović Vojaž

 

 Sandra Čaprić je objavila ovu Vojaževu izjavu na svoj Instagram stori i tako dodatno podgrejala glasine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading