Otvorena AUDICIJA za NOVE URAGANKE: Procurio snimak koji otkriva ISTINU o raspadu "Hurricane", evo šta treba da posedujete da biste prošli KASTING! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.05.2022

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenoj mreži procurio je snimak na kom se vidi da je otvorena nova audicija za grupu ,,Hurricane".

Otvorena AUDICIJA za NOVE URAGANKE: Procurio snimak koji otkriva ISTINU o raspadu "Hurricane", evo šta treba da posedujete da biste prošli KASTING! (VIDEO)

Foto: printscreen ESC

Nakon šokantnog otkrića da se ženska muzička grupa ,,Hurricane" raspada definitivno, pojavio se snimak koji je mnoge korisnike društvene mreže TikTok doveo do suza. Naime, Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Bum Nikolić donele su zajedničku odluku da naprave poslednju turneju, te da od septrembra svaka krene svojim putem i da se bori za sebe pod ovim estradnim nebom. 

Republika

Foto: ATA Images

Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić

 

Međutim, ovu odluku mnogi njihovi fanovi shvatili su tragično, pa na svaki način pokušavaju da opovrgnu odluku ove muzičke grupe. 

Republika

Foto: ATA Images

Hurricane se raspada

 

No, na TikTok društvenoj mreži pojavio se snimak Stanije Dobrojević, Maje Marinković, Lune Đogani i Marijane Zonjić iz ,,Zadruge", gde su smeštene u zatvorsku ćeliju i igraju, pevajući tadašnje hitove. Ništa to nije čudno, budući da je ovaj snimak već uveliko viralan, no, pažnju je privukao naziv, koji su moderatori povezali sa raspradom ,,Hurricane".

Republika

Foto: TikTok printscreen

Luna Đogani, Maja Marinković, Stanija Dobrojević, Marijana Zonjić

 

- Evo kako izgleda audicija za nove članice Hurricane - glasio je naslov video snimka. 

U pitanju je samo bila šala, kako bi se korisnici pomenute društvene mreže nasmejali, što je i pošlo za rukom. 

Detaljnije u nastavku. 

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading