Zvezda Granda TRUDNA NAPUSTILA takmičenje! Otkrila detalje: Jeste malo na brzinu...

Autor:

Zabava

08.03.2022

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dada Mešaljić napustila je takmičenje zbog trudnoće.

Zvezda Granda TRUDNA NAPUSTILA takmičenje! Otkrila detalje: Jeste malo na brzinu...

Foto: Youtube/Zvezde Granda

Učesnica "Zvezda Granda" Dada Mešaljić nedavno je objavila da je u drugom stanju, zbog čega su se mnogi pitali da li će nastaviti takmičenje. Ona je sada otkriila da li je odlučila da se povuče iz pomenutog šou programa i da se posveti trudnoći.

Foto: Youtube/Zvezde Granda

Dada Mešaljić Zvezda Granda

Dada je od samog početka ove sezone bila jedna od najomiljenijih takmičarki "Zvezda Granda" zbog njenog britkog jezika, a nedavno se udala i objavila da čeka bebu.

- Mislim da nikada u životu nisam bila srećnija. Ne znam koliko je to dobro, ali ja smatram da jeste. Sve je išlo svojim tokom, jeste malo na brzinu, ali je sve po redu - rekla je Dada za Grand Online.

Ona je istakla da priželjkuje devojčicu.

- Kao svaka normalna osoba želim da mi dete bude živo i zdravo, ali iskreno hoću jednu malu Dadicu, pa ćemo da vidimo da li će nam se ta želja ostvariti. Sada imam pojačanje, ja sam rekla, što se mene tiče na ovoj sceni se mogu poroditi i roditi jedno Grandovče - našalila se pevačica.

Foto: Youtube/Zvezde Granda

Dada Mešaljić, trudna pevačica

Ona je nedavno objavila na Instagramu objavu u kojoj je naznačila da prekida svoje učešće zbog drugog stanja.

 


- Čiča miča, završena priča! Hvala svima na ogromnoj podršci! Sve vas volimo! - napisala je Dada na toj društvenoj mreži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading