Lukasu napravili MASAKR na probi, spremaju mu DEBAKL večeras na Beoviziji? Pevač OPTUŽIO RTS za nameštaljku! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.03.2022

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas za portal Republika.rs otkio je da mu nameštaju za večerašnji nastup debakl!

Lukasu napravili MASAKR na probi, spremaju mu DEBAKL večeras na Beoviziji? Pevač OPTUŽIO RTS za nameštaljku! (FOTO)

Foto: ATA Images

Pevač Aca Lukas će se večeras u finalnoj večeri Beovizije predstaviti publici sa pesmom za Evroviziju pod nazivom ,,Oskar". Međutim, izgleda da Lukasu neko radi o glavi i da se baš nameračio da ga onesposobi. 

Republika

Foto: ST/D.Kadić

Aca Lukas

 

Naime, kako je saznao portal Republika.rs, Lukas je imao tehničke probleme na tehničkoj probi, počevši od toga da je matrica bila pogrešna, te da devojke na bini nisu bile osvetljenja, a onda je kao šlag na torti bio loš zvuk. Lukas se oglasio za naš portal i nije krio da se oseća kao da ga neko sve vreme minira pred njegov večerašnji nastup. 

Republika

Foto: ATA Images

Aca Lukas Beovizija

 

Ne znam kako ste saznali, ali tačno je i imate najbolje informacije... Imali smo velike probleme na tehnočkoj probi.  Bukvalno su napravili masakr sa osvetljenjem, matricom, zvukom...ovo je opet klasično miniranje Lukasa od strane RTS. Nisu se nadali da imamo ljude u mraku iza scene koji su nam ukazali na sve to...nista nij3 bilo kako smo tražili...15 minuta smo namestili sve dok je Lukas bio za klavirom i čekao...znaci na tehničkoj probi: Pogrešna matrica, devojke nisu bili osvetljene, smanjen ton....evo imate prvi dobar snimak generalne probe posle kada smo sve namestili kako treba, ako posle puste drugačije da znate da je ovako trebalo... - izjavio je Lukas za Republika.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading