U domu Nataše Bekvalac VELIKO SLAVLJE: Čestitke pristižu sa svih strana, a pevačica se obratila DIRLJIVIM rečima, ne može da sakrije SREĆU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.02.2022

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac proslavila je rođendan ćerke Katje.

U domu Nataše Bekvalac VELIKO SLAVLJE: Čestitke pristižu sa svih strana, a pevačica se obratila DIRLJIVIM rečima, ne može da sakrije SREĆU! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Rođendan Katje Lazukić, organizovala je njena ponosna mama Nataša Bekvalac i priredila joj rođendansko iznenađenje iz snova, koje bi svaka devojčica poželela. Naime, mala Katja napunila je danas četiri godine, a tim povodom pevačica je angažovala čitav tim stručnjaka koji joj je pomogao u realizaciji pomenutog iznenađenja, dekoracije i hrane.

 

 

Dok je mlađa ćerka Nataše Bekvalac provela dan u vrtiću, njena mama odlučila je da uz pomoć sestre Kristine organizuje pravi događaj iz snova, samo za odabrane. Sve je proteklo izuzetno emotivno, jer je javnost upućena koliko je Nataša vezana za svoje ćerke, a pre samo četiri godina Katja joj je dala novi životni smisao. Svi pratioci pevačice na društvenim mrežama bili su oduševljeni, te su prizori sa rođendanskog slavlja raznežili sve.

Čitava dekoracija bila je u bež boji, a primetno je koliko se ponosna mama angažovala kako bi sve bilo besprekorno, u čemu je i uspela.

 

- Srećan ti rođendan ljubavi mamina, jedino što želim je da se ceo život ovako smeješ, da budeš zdrava i tako svoja i posebna. Dala si mi život i ispisala mi ime i prezime. Voli te tvoja mama, Keti moj – napisala je Bekvalčeva na „Instagramu“ .

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Vesna

01.03.2022 02:44

Lako zaradjuje pare pa moze da se uzivljava, poslala bi ja sve njih na njivu da malo kopaju pa da ih onda pitam