ZA OTKAZ JOVANA JOKSIMOVIĆ SAZNALA PREKO INSTAGRAMA: Otkriveni sve ŠOK detalji, obezbeđenje moralo da reaguje! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.02.2022

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Joksimović otkrila je sve šokantne detalje njenog otkaza sa televizije Prve.

ZA OTKAZ JOVANA JOKSIMOVIĆ SAZNALA PREKO INSTAGRAMA: Otkriveni sve ŠOK detalji, obezbeđenje moralo da reaguje! (FOTO)

Foto: printskrin/TV Prva

Poznata voditeljka Jovana Joksimović karijeru na televiziji Prva završila je prošle godine, zbog čega se podigla velika prašina. Naime, voditeljka je sa kolegom Srđanom Predojevićem, po njenim rečima, bila šikanirana nakon što je preko društvene mreže saznala da su njih dvoje zaista dobili otkaz. Iako, kako tvrdi u svom saopštenju, nije dobila nikakav papir o prestanku radnog odnosa, Joksimovićeva otkriva svaki detalj nesporazuma koji je nastao. 

Tokom obrazloženja supruga pevača Željka Joksimovića otkrila je da su Predojevića momci iz obezbeđenja bukvalno onemogućilo da uđe u zgradu kada je dolazio na posao. 

 

 

Kolegama, profesiji, prijateljima, Kada neko dobije otkaz preko Instagrama (zašto ne preko Tik toka?), i to kroz objavu koja ne sadrži ni jednu tačnu činjenicu, mora sebi da postavi sasvim logično pitanje – šta sada? Prvo, Srđan Predojević i ja danas zaista dugo nismo znali da li smo zaposleni na Prvoj TV, jer nikakvo obaveštenje o prekidu radnog odnosa nismo dobili, ni pismeno, ni usmeno, osim ako se u “obaveštenje” ne računa to što je ‪u ponedeljak ujutru‬ obezbeđenje fizički onemogućilo Srđanu da uđe u zgradu Prve TV i obavi svoj posao. Tek posle Instagrama on je dobio rešenje o otkazu, a ja izgleda “upozorenje pred otkaz”!? A “upozorenje pred Instagram”? Zašto nije stiglo?

 

 

Drugo, kada neko, na Instagramu, utvrdi da nas dvoje više ne radimo “zbog nepoštovanja radne obaveze”, a prethodno nas je onemogućio da tu obavezu ispunimo, jasno je ne samo da otvoreno laže, nego i više od toga. Da zaista želi da nas na toj televiziji nema, i da ima nameru da ne bira sredstva, ne bi li taj cilj ostvario. Sa samim prestankom radnog angažmana na Prvoj TV, ni Srđan, ni ja, nemamo nikakav problem. Bili smo i na drugim televizijama, odlazili sa njih, i taj proces doživljavamo kao nešto najnormalnije na svetu, proces u kojem ljudi koji vode televizije, i profesionalci koji u njima rade, u nekom trenutku mogu da imaju i različite planove, i različite želje. Rastanak je, u tom slučaju, najprirodnija stvar, i dešava se i bez ljutnje i bez teških reči, a pogotovo bez laži, to jest, bez nepotrebnog pokušaja pronalaženja opravdanja.

 

 

- Mogao je vlasnik televizije najmirnije da nam kaže ono što nedeljama već priča po gradu – da smo mu nas dvoje, jednostavno, preskupi. Taj argument bismo bez reči prihvatili, ljudski bismo se s njim pozdravili i mirno otišli. Njegova je televizija, ima prava da seče troškove, baš kao što ima pravo da se odrekne emisija za koje smatra da su mu nepotrebne. Ono što nema prava, i oko čega se jesmo sa njim sukobili, jeste da emisije koje su nečiji autorski projekat – a Jutro sa Jovanom i Srđanom jeste baš to, naš autorski projekat“, on uređuje, određuje ko će da ih vodi i meša se, samim tim u njihov sadržaj – napisala je, između ostalog, Jovana na svom Instagram profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Miki

06.02.2022 13:39

U truloj, diktatorskoj državi kakve nacionalne televizije očekuju novinari? Pa mogu očekivati ogavne i nameštene tv emisije

Odgovori 13 28