SVE STE IZMISLILE! Milica Dabović i Jelena Karleuša na udaru BRUTALNIH komentara: FEJK ŽENE! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.01.2022

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Dabović na udaru negativnih komenatra, pa upleli i Jelenu Karleušu.

SVE STE IZMISLILE! Milica Dabović i Jelena Karleuša na udaru BRUTALNIH komentara: FEJK ŽENE!  (FOTO)

Foto: Printscreen/K1 TV/republika.rs

Košarkašica Milica Dabović godinama unazad bori se sa sajber napadima i negativnim komentarima koje ljudi imaju potrebu da pišu iz samo njima znanih razloga. Tako je bilo i ovog puta. Naime, Milica je objavila fotografiju za veliki hrišćanski praznik, Božić, a onda su odjednom počeli da se ređaju gnusni i negativni komentari, a jedan od njih je upleo i Jelenu Karleušu, te ih obe optužio da lažu da su pretrpele fizičko nasilje.

- Molim se... - napisala je Milica.

 

 

- Nije Karleušu niko udario niti je išta bilo. Oglasila se na Insatgramu i rekla da je sve laž. Znao sam da će biti tako. Odmah si ti fejk ženo i još neke ku**ve poletele da se ''solidariše”. Dakle sve izmišljotine, kao što si i ti si izmislila za one sa kojima si bila - jedan je od komentara koji aludira na to da je bila pretučena i prevarena od momka, a kasnije i od oca svog deteta, na šta mu je Milica odgovorila sledeće:

Republika

Foto: instagram.com/stefanovamama13

Milica Dabović negativni komentari

 Kaže meni jedan klošar. Rekla bih ti, ku**a ti je mama, ali ne vređa mi se žena zbog ološa kakavog je rodila, sigurno je i nju sramota - odbrusila mu je košarkašica, te je sve to okačila na svom Instagram profilu.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading