OSTAO BEZ DINARA! Baka Prase POBEGAO u Amsterdam, živi život bez ičega: ČISTI I POPRAVLJA! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.01.2022

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baka Prase otišao je u Amsterdam kod roditelja i tamo odlučio da se bavi potpuno drugim poslovima i stvarima nego što je ''Jutjjub'' kanal.

OSTAO BEZ DINARA! Baka Prase POBEGAO u Amsterdam, živi život bez ičega: ČISTI I POPRAVLJA! (FOTO)

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, već neko vreme unazad na udaru je javnosti zbog svog bahatog ponašanja, a onda je sve eskaliralo kada se influenserka i jutjuberka Kristina Kika Đukić ubila, te su mnogi njega okrivili za njenu smrt. Ubrzo nakon svih ovih nemilih događaja, Baka je odlučio da spakuje kofere i ode u Amsterdam kod oca sveštenika i  majke.

Republika

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Baka Prase u Amsterdamu

Naime, on je na svom ''Jutjub'' kanalu, obavestio svoje pratioce da zaradu više nema od kanala i da će se od sada baviti nekim drugim poslom. Kako je njegov otac sveštenik u Amsterdamu, Bogdan se odlučio da mu pomogne oko određenih stvari, pa mu je tako otac govorio šta u crkvi treba da se popravi i sredi, a on je to popravljao.

- Vidiš onu gore veliku rozetu. Čini mi se da je tamo razbijeno jedno okno i ti ćeš sad da ideš da se popneš da vidimo šta možemo da uradimo. Mislim da moramo to nečim da zatvorimo. Takođe, pesak u kom se pale sveće treba da se očisti od voska - rekao je njegov otac.

Republika

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Baka Prase kod oca svešenika u Amsterdamu

- A ko će mene da čuva dok se ja menjem gore - nesiguran je Ilić.

- Popećeš se ti, ti si momčina, hrabar si - govorio mu je otac koji ga je ohrabrivao, ali i ukazivao na pravila ponašanja u crkvi.

Republika

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Baka Prase popravlja rozetu

Komentari su se samo nizali, i dok su jedni bili zadovoljni i puni podrške, drugi su govorili da mu od silnih para i luksuznog života nije ostalo ništa.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Va

06.01.2022 09:30

Ne zna se ko je gori on ili onaj koji ga je tako vaspitač. Kao sad nema dinara i odmah se popravio. Da ne treba da mu uplatio pomoć sms. Jadnije i gore nema

Mediji su debili

06.01.2022 12:50

Kako nepa para, gledajte malo svoj zivot bolesnici jedni to sto popravlja stvari ne znaci da nema para. Popravljao je zbog contetna za Youtube. Moze da Vas kupi sve!!

Vlada

06.01.2022 16:20

@Mediji su debili - Grebo te on.