BAKA PRASE SE PODSMEVA NAD KIKINOM TRAGEDIJOM: Jutjuber ZGROZIO javnost, profitira preko SMRTI Đukićeve, BEZOBRAZLUKU NEMA KRAJA! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.12.2021

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdan Ilić u narodu poznatiji kao Baka Prase napisao je status na društvenoj mreži Tviter, a javnost je njegovim rečima zgrožena.

BAKA PRASE SE PODSMEVA NAD KIKINOM TRAGEDIJOM: Jutjuber ZGROZIO javnost, profitira preko SMRTI Đukićeve, BEZOBRAZLUKU NEMA KRAJA! (FOTO)

Foto: Youtube.com, Instagram.com prinscreen

 

Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase nedavno je saslušan povodom slučaja Kristine Kike Đukić, pod sumnjom da je on odgovoran za to što je mlada jutjuberka sebi oduzela život sa samo 21 godinu. Podsetimo, Bogdan je godinama maltretirao preko interneta Kiku, snimajući videe u kojima ju je otvoreno prozivao i nazivao pogrdnim imenima, a onda je sve eskalirao kada je snimio pesmu koju je posvetio njoj. 

Republika

Foto: Youtube, Instagram

Baka Prase, Kika Đukić

 

Nakon što se Kika ubila, pokrenula se peticija da se Bogdanu Iliću ugasi Jutjub nalog, zbog njegovog sadržaja koji očigledno loše utiče na omladinu. Podsećanja radi, Kika je nekoliko puta i javno govorila o tome, kao i njeni prijatelji nakon njene smrti, Bogdan je njegova pratioce, koji su uglavnom maloletnici, upućivao na Kikine sadržaje, te im je govorio da ostavljaju loše komentare i da je prozivaju. 

Kako su oni slepo slušali njihovog idiola, Kristina je sve više trpela torturu maloletnika, koji su se čak njoj javljali i sa lažnih profila. 

Republika

Foto: Instagram/kikax3, E-stock

Kristina Kika Đukić i Baka Prase

 

Bogdan je odlučio da se podsmeva svim roditeljima i ljudima koji su pokrenuli inicijativu da mu se zabrani širenje lošeg uticaja na omladinu, pa je na Tviter nalogu napisao status, koji je mnoge uznemirio. 

- Ljudi, šta se dešava sa tom peticijom? Ja još uvek nisam ugašen… Je l' treba da vam poguram to malo? - napisao je Baka Prase. 

 

 

U komentarima se mogu videti oni koji podržaju loš kontetnt ovog jutjubera, ali ima i onih koji su osudili njegovo cinično i bezsramno podmsevanje, te su mu napisali ,,Loš si" i sličn ikomentari.

Očigledno je da njegov primer ne treba slediti, jer se i nakon Kikine smrti upušta u provociranje javnosti na konto njene tragedije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Anonimous

18.12.2021 08:40

On nema Twitter.

Dusan

19.12.2021 07:22

Ovaj arogantni, agresivni cinik na internetu vaspitava nasu decu svojim bolesnickim izjavama, a posle se cudimo sta im se desava. Umesto da ga je otac (svestenik) poducio sta je skrusenost i kajanje, posle uzasa koji je skrivio, on ga brani i predstavlja kao dobrog decka i zrtvu. Sramota me da citam i naslove u kojim se pise o ovom slucaju jer izostaje strucna analiza koja bi ukazala na srz problema i dala pouku, nego svi razmijslaju o tirazu i "kite li kite".

MILA

22.12.2021 09:12

@Dusan - SVAKA VAM ČAST NA KOMENTARU!