DA LI JE OVO RAZLOG ZBOG KOJEG JE KIKA DIGLA RUKU NA SEBE!? Oglasila se njena saradnica i otkrila jezive detalje i šta je sve jutjuberka proživljavala!

Autor:

Zabava

09.12.2021

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mira Vladisavljević, direktorka Balkan tube festa, oglasila se nakon što je Jutjuberka i influenserka Kristina Kika Đukić (21) izvršila samoubistvo.

DA LI JE OVO RAZLOG ZBOG KOJEG JE KIKA DIGLA RUKU NA SEBE!? Oglasila se njena saradnica i otkrila jezive detalje i šta je sve jutjuberka proživljavala!

Foto: Instagram/kikax3

Kika

Jutjuberka Kristina Kika Đukić oduzela je sebi život, što je potvrdilami njena bliska prijateljica, ubrzo zatim brojne poznate ličnosti i influenseri su krenuli putem društvenih mteža da se opraštaju od ove populčarne jutjuerke.

Naime, ova sve je ostavilau stanju šoka, a kako se sumnja, može biti da je razlog zbog kojeg je digla ruku na sebe, zapravo činjenica da je bila žrtva bulinga. 

Kika je godinama vodila muku sa bulingom!

Mira Vladisavljević, direktorka Balkan tube festa, oglasila se nakon što je Jutjuberka i influenserka Kristina Kika Đukić (21) izvršila samoubistvo. Kika je, inače, bila član pomenutog Balkan tube festa. Tragedija se desila u noći između 8. i 9. decembra. Kako je Mira rekla za Telegraf, tragedija se dogodila nakon što je Kika, kako tvrdi, godinama vodila mučnu borbu sa bulingom, vidom nasilja na društvenim mrežama.

Foto: Instagram/kikax3

Kristina Kika Đukić je bila žrtva bulinga

Naime, Kika, koja je poslednjih godina vodila borbe sa osudama i kritikama na društvenim mrežama, posustala je i digla je ruku na sebe.

- Užasna stvar se dogodila protekle noći. Apelujem na sve medije da pažljivo izveštavaju o ovom slučaju i o devojci koja se pet godina borila sa bulingom. Molim vas imajte razumevanja - kroz suze je rekla Mira, prenosi Telegraf.

Kika je bila jedna od uspešnijih influenserki na našim prostorima!

Podsetimo, Kristina je bila uspešna influenserka a samo na društvenoj mreži Instagram pratilo je više od 350 000 ljudi. Kristina je rođena u Beogradu, 25. jula 2000. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ilija

09.12.2021 13:16

Treba istražiti ko je izvršio digitalno nasilje (cyberbullying).

Odgovori 18 2
Gordana

10.12.2021 01:52

@Ilija - Ubio je onaj bolesnik "baka prase".