SLOBA NOVI ČEDA JOVANOVIĆ: Radanović dobio ponudu koja se ne odbija! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.08.2021

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Sloba Radanović objavio je na društvenim mrežama fotografijiu koja je mnoge setila na dane kada je Čeda Jovanović dobijao iste ponude od žena širom Srbije.

Republika

Foto: instagram.com/slobaradanovic

Sloba Radanović

 

Pevač Sloba Radanović jedan je od najpoželjnihih neženja na estradi, žene ga obožavaju, te svaka žudi da joj baš on stavi prsten na ruku. Jedna se odvažila, pa mu uputila ponudu koju je teško odbiti.

Naime, Radanović je na svom Tviter nalogu objavio fotografiju svog ne tako čistog automobila, a jedna dama je to iskoristila na pravi način, pa mu napisala: ''Oženi me, Slobo.''

 

Republika

Foto: Printskrin/Tviter/SlobaRadanovic

 

 

Pevaču je ovo bilo očigledno beskrajno simpatično, pa je i sam podelio sa svojim pratiocima kakvu je ponudu dobio, a komentari ispod fotografije su sve nasmejali:

- Može, da nisi zauzet - napisala je jedna dama.

- Slobo volim te, operi auto miko - komentar je koji je sve nasmejao.

Podsetimo, svojevremeno je Čeda Jovanović dobijao iste ponude, a sada mu je mladi pevač oteo titulu ''najboljeg frajera.''

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading