(FOTO) SVI GLEDAJU SAMO URAGANKE, ALI NE ZNATE DA JE NJIHOVA STILISTKINJA OPASNA RIBETINA: Ana je nekada bila PLEJBOJ ZEČICA i skidala se za duplericu!

Autor:

Zabava

22.05.2021

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stilistkinja ubija kako izgleda!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stilistkinja Hurikanki opaka ribetina!

Hurikanke su osvojile Srbiju čim su se pojavile na medijskom nebu svojom harizmom, lepotom i energijom, u prilog tome ide i njihovo učešće na Evroviziji u Roterdamu gde se plasirale u finale, te osvojile pored svoje zemlje i čitavu zemaljsku kuglu. 

Ove godine veliku pažnju je privukao i njihov stajling, koji se komentariše na svakom koraku, a za isti je zaslužna stilistkinja Ana Milo, koja trenutno boravi u Dubaiju i koja je osmislila odevne kombinacije za naše lepotice.  Nažalost nije mogla daprisustvuje spektaklu u Roterdamu zbog privatnih obaveza, ali je ispratila svaki momenat svojih pulenki.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Milo (@miloanna_)

 

U svetu srpske mode ime mlade Ane Milojković već je dobro poznato. Šarmantna stilistkinja već je dve godine predsedavajuća u udruženju "Modna laboratorija" koje okuplja kreativne stvaraoce iz različitih oblasti. 

To je ono u šta je javnost upućena, ali malo ko zna da je mlada stilistkinja poznatija pod pseudonimom Ana Milo nekadašnja Plejboj zečica koja je krasila duplericu ovog muškog magazina pre skoro deceniju svojim izvajanim nagim telom.

Slike iz ovog perioda su jako eksplicitnog sadržaja, pa iste možete pronaći sami na guglu, a do tada uživajte u fotkama lepe Ane sa instagrama:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Milo (@miloanna_)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Milo (@miloanna_)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
CCC

22.05.2021 15:31

Al je ribetina...plastikanerka..

Van Halen

23.05.2021 05:29

Ala vam je naslov! Ribetina!?????