Biće to sve u redu: Marina se oglasila nakon štos e njena fotografija pojavila u javnosti i pokazala svima koliki je heroj!

Autor:

Zabava

25.01.2021

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Tucaković, autor brojnih hitova najvećih zvezda, juče se posle nekoliko meseci ponovo pojavila u javnosti kada se na društvenim mrežama pojavila njena fotografija.

Foto: Instagram/printscreen
Marina Tucaković

Mariana Tucaković se godinama bori sa opakom bolešću - kancerom, a kako je nedavno njen sin izjavio za domaće medije, ona je mnogo umorna i samo joj treba odmor nakon primljenih terapija.

Njen sin, Milan Radulović - Laća objavio je na svom Tviter nalogu fotografiju svoje majke, koju je ona ripostovala i objavila poruku kojom je pokazala koliki je borac.

Foto: Printscreen

- Biće to sve OK, još malo - napisala je talentovana Marina Tucaković i tako ulila nadu svima koji se mole za njeno zdravlje da će iz borbe sa opakom bolešću izaći kao pobednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading