REČI BILJE KRSTIĆ UPUĆENE BIVŠEM MUŠU SLAMAJU SRCE: Sa tobom odlazi važan deo mog života, pamtićemo sve ono što smo najviše volele u tebi...

Autor: Republika.rs

Zabava

12.12.2020

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smogla snage da se oprosti.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

 

Glumac Tihomir Tika Arsić sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana, a njegova porodica sjedinila se u zajedničkom bolu.

Tikina udovica Jelena, kao i bivša supruga Bilja Krstić veoma su teško podnele njegov odlazak, te se svaka na svoj način oprostila sa njim.

Bilja se oglasila danas u večernjim časovima nakon sahrane i veoma emotivnim rečima iskazala kako se oseća zbog gubitka prijatelja ali i oca svoje dece.

anas odlazi jedan vazan deo mog zivota. Sa sobom si poneo deo nase mladosti i bezbriznosti. Nasa deca su, i uvek ce ostati, deo nas. Pamticemo sve ono sto smo najvise volele u tebi.

- Danas odlazi jedan važan deo mog života. Sa sobom si poneo deo naše mladosti i bezbrižnosti. Naša deca su, i uvek će ostati, deo nas. Pamtićemo sve ono što smo najviše volele u tebi - napisala je Bilja na društvenim mrežama i objavila kolaž fotografija nastalih u periodu kada su ona i Tika bili porodica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading