Otkrivamo pravi razlog raskida pevačice i glumca! Milica: Moram da rodim sebi dete! Petar: Nađi sebi muža pa rađaj!

Autor:

Zabava

27.04.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milica Todorović želela je da se ostvari kao majka, dok njen partner glumac Petar Strugar s njom nije nameravao u skorije vreme da osnuje porodicu, saznaje Srpski telegraf.

RepublikaFoto: e-stock/Stanislav Nedelja
Milica i Petar

Iako je vreme u prvih nekoliko meseci veze popularnog para teklo kao brza reka u velikoj međusobnoj ljubavi i strasti, usled koje su, prema njihovim tvrdnjama, i po šest puta u toku jednog dana vodili ljubav, vrlo brzo je došlo do prezasićenja svakodnevnim aktivnostima, te je Milica poželela da rodi dete s Petrom. Na drugoj strani, glumac je želeo da se i dalje zabavljaju neobavezno, smatrajući da još nije došlo vreme da prave dete, tvrdi izvor blizak paru.

- Milica i Petar su se posvađali zbog toga što je on bio ravnodušan kad ona priča kako želi da mu rodi dete jer joj se sviđa koliko je brižan otac prema šestogodišnjem sinu Zariji iz okončanog braka sa glumicom Ivanom Nikolić. Petar je video da Milica obožava decu i misli da će ona biti dobra mama, međutim, nije mu se žurilo da pravi decu sve dok zaista ne bude siguran da je Milica žena s kojom želi da ostane trajno jer u prošlosti nikada nije zamišljao da ima ozbiljnu vezu sa pevačicom. Milicu je Petrova pasivnost i suzdržanost kad se pokrenu ozbiljne teme o zajedničkoj budućnosti počela da nervira i nalazila mu je i druge zamerke - rekao je izvor i nastavio:

Strugaru se ne žuri da dobije dete jer već ima sina, kaže prijatelj poznatog para

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Milica i Petar

- Na primer, kada se razbolela pre dva meseca, on nije bio pažljiv koliko je ona mislila da bi trebalo da bude i požalila se prijateljici na njega.

Izvor kaže da je glumac lepoj pevačici rekao da nađe novog dečka, odnosno muža, ukoliko joj se žuri da rodi dete.
- Posle ozbiljnog razgovora na Miličinu inicijativu, Petar i ona su se usaglasili da je najbolje da se raziđu na neko vreme, a on joj je rekao: "Ako odmah hoćeš i toliko želiš dete, nađi muža i navali." Kad je to čula, Milica je prećutala uvredu i samo potvrdila da ona sebi želi da rodi dete - priča prijateljica ovog para.
Kako dalje saznajemo, Petar se pokajao zbog raskida, ali je i dalje pri stavu da je još rano za dete, tako da se njihovi razgovori o pomirenju još nisu završili uspešno.
Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Milicom i Petrom, ali do zaključenja ovog broja nisu odgovarali na naše pozive. 

Miličina majka pecka bivšeg zeta


Glumcu i pevačici ni sveukupna situacija ne ide naruku, a koronavirus ih je još više udaljio zato što je Milica otputovala u Kruševac kod svojih, dok je Petar ostao u Beogradu u stambenom kompleksu u kojem oboje imaju stanove. Proteklog vikenda Milicu je pozvala prijateljica, izvesna spisateljica Jasmina Stijović, dok je kod nje i njenog supruga u gostima bio Strugar sa ljubimcem Betom. Milica je često dozivala Betu, a sve vreme je priželjkivala komunikaciju sa Petrom, koji se trudio da bude isključen iz Instagram komunikacije. U nekoliko navrata Miličina majka je peckala bivšeg zeta, ali ju je on ignorisao. I u ovom lajvu se poteglo pitanje deteta, pa je Milica rekla da mora da nađe muža da bi rodila dete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Jovan

27.04.2020 08:11

Milice ostavi Strugara što mu se vraćaš zašta će takav (dane kažem neku ne primerenu reč) ima toliko lepih mladih ljudi koji će te voleti pružiti šta je u njihovoj mogućnosti nije sve u parama i slavi vidiš samo da je hteo sex sa tobom !

Odgovori 5 11
lola

27.04.2020 21:02

@Jovan - Ama koje crne pare, Milica ima para i njega da kupi i tog njegovog konja.

Jovan

28.04.2020 04:42

Nisi razumela ne juri Milica pare ali Strugar je glumac kako nije našla dečka iz svog kraja ,,bravara pekara bilo kojeg "a pala odmah na glumca i javila se velika ,,ljubav prema konjima i glumcu nema u njenom rdnom gradu dobrih momaka a uostalom ne interesujeme ni ona ni Strugar nisam ih nikada upznao niti ću !