TOPLO I SUNČANO I DANAS! Najviša temperatura 16 stepeni, ujutru obratite pažnju na OVO!

Autor:

Vesti

29.12.2023

06:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U narednih sedam dana zadržaće se natprosečno toplo vreme.

TOPLO I SUNČANO I DANAS! Najviša temperatura 16 stepeni, ujutru obratite pažnju na OVO!

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano ili malo oblačno vreme i natprosečno toplo, sa temperaturama od minus tri do 16 stepeni, saopštio je Republički hidro-meteorološki zavod.

Ujutro se ponegde očekuje slab mraz, a u nizijama, po kotlinama i duž rečnih tokova niska oblačnost ili magla, koja će se ponegde zadržati i pre podne. 

U Beogradu u nižim delovima grada biće magla, u toku dana pretežno sunčano i natprosečno toplo. Duvaće slab, južni i jugozapadni vetar, a temperature će se kretati od jedan do 14 stepeni.

U narednih sedam dana zadržaće se natprosečno toplo vreme, a mestimična kiša se očekuje od srede, a na visokim planinama slab sneg.

Sneg od Božića

Kako je naš meteorolog Ivan Ristić najavio, novogodišnja noć ipak bi mogla da bude bez snega.

Za novogodišnju noć prema današnjim prognozama neće biti padavina. Temperatura od 3°C do 7°C. Narednih dana zadržava se i dalje prolećno vreme, u predelima bez magle temperatura izmedju 10°C i 15°C. Prva kiša stiže u utorak 2. januara. Zahladjenje stiže tek oko Božića 7. januara - istakao je Ristić i dodao:

Još jedna važna stvar, to jest dobra vest za ljubitelje snega, anomalija padavina za zimske nedelje od 8.1-15.1, 15.1-22.1 i 22.1-29.1. Naš region imaće padavine iznad proseka što ukazuje da ćemo imati i dosta snega, pošto će temperature biti niske, ispod proseka. - 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading