PROLEĆE U DECEMBRU SE NE PREDAJE! Visoke temperature i danas, POZNATO I KAKVO VREME ĆE BITI U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI!

Autor:

Vesti

28.12.2023

06:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narednih nedelju dana zadržaće se natprosečno toplo vreme.

PROLEĆE U DECEMBRU SE NE PREDAJE! Visoke temperature i danas, POZNATO I KAKVO VREME ĆE BITI U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI!

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

U Srbiji će danas preovladavati pretežno sunčano vreme, sa slabim do umerenim južnim i jugozapadnim vetrom, i temperaturama od minus tri do 16 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu se ujutru očekuje kratkotrajna magla, u toku dana pretežno sunčano, sa temperaturama od dva do 14 stepeni.

Narednih nedelju dana zadržaće se natprosečno toplo vreme.

U petak pretežno sunčano, ujutro mestimično magla, za vikend i u ponedeljak pre podne umereno do potpuno oblačno i suvo.

U ponedeljak posle podne u Vojvodini se očekuje jače naoblačenje sa kišom, koje će se u toku noći ka utorku i u utorak proširiti i na ostale krajeve, zatim, oblačno mestimično sa kišom, u planinskim predelima sa slabim snegom.

Sneg od Božića

Kako je naš meteorolog Ivan Ristić najavio, novogodišnja noć ipak bi mogla da bude bez snega.

- Za novogodišnju noć prema današnjim prognozama neće biti padavina. Temperatura od 3°C do 7°C. Narednih dana zadržava se i dalje prolećno vreme, u predelima bez magle temperatura izmedju 10°C i 15°C. Prva kiša stiže u utorak 2. januara. Zahladjenje stiže tek oko Božića 7. januara - istakao je Ristić i dodao:

- Još jedna važna stvar, to jest dobra vest za ljubitelje snega, anomalija padavina za zimske nedelje od 8.1-15.1, 15.1-22.1 i 22.1-29.1. Naš region imaće padavine iznad proseka što ukazuje da ćemo imati i dosta snega, pošto će temperature biti niske, ispod proseka.
 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading