VREMENSKI ROLERKOSTER NA REPERTOARU ZA DANAS! Spremite se za vremenski ŠOK - nakon letnje vreline, ovog datuma se sve menja!

Autor:

Vesti

09.09.2023

06:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vetar će biti slab do umeren, s povremenim jakim udarima, uglavnom severoistočnog i istočnog pravca.

VREMENSKI ROLERKOSTER NA REPERTOARU ZA DANAS! Spremite se za vremenski ŠOK - nakon letnje vreline, ovog datuma se sve menja!

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll, Pixabay.com

Danas u Srbiji vladaće sunčano i toplo vreme, s najvišom dnevnom temperaturom koja će dostići do 31 stepen Celzijusa.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, jutro će doneti kratkotrajne magle po kotlinama jugozapadne Srbije i na Pešterskoj visoravni. Vetar će biti slab do umeren, s povremenim jakim udarima, uglavnom severoistočnog i istočnog pravca.

Najniža temperatura u jutarnjim satima će se kretati između 10 i 18 stepeni Celzijusa, dok će najviša dnevna temperatura biti u rasponu od 27 do 31 stepen. U Beogradu takođe očekujemo sunčano i toplo vreme, s minimalnom temperaturom od 14 do 18 stepeni i maksimalnom dnevnom temperaturom oko 30 stepeni.

Nakon kratkotrajnog pogoršanja vremena, sledeći petak i vikend donose ponovno sunčano i letnje vreme, uz temperature oko 30°C.

Oko 18. do 20. septembra, možemo očekivati novo prolazno pogoršanje vremena s lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Temperature će ponovno pasti, ali će se zadržati na prosečnim vrednostima. Prema prognozi meteorologa Đorđa Đurića, ne očekuje se značajnije zahlađenje ni tada.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading