DRINSKA REGATA ZA PAMĆENJE! Poznata manifestacija na vodi okupila više od 10 hiljada učesnika!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

16.07.2018

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Ljuboviji je za vikend održana 18. Drinska regata, u kojoj je učestvovalo više od 10.000 učesnika iz zemlje, regiona i sveta, saopštili su Opština Ljubovija i Turistička organizacija Ljubovija.

Regata je počela u 10 sati spustom više od 1.000 plovila, a plovni put je organizovan putanjom duž reke Drine, počev od Rogačice do Ljubovije. Pravo učešća u regati imali su svi građani sa registrovanim gumenim plovilima.

- Srećni smo što smo i ove godine uspeli da na jednom mestu okupimo ne samo domaće, već i inostrane turiste i svim građanima obezbedimo još jednu nezaboravnu manifestaciju na vodi - rekla je direktorka Turističke organizacije Ljubovija Slađana Grujičić.

Inače, manifestacija je organizovana tako da se kod sela Gornja Trešnica svi učesnici zaustavljaju, jedu pasulj i piju pivo iz cisterne.

Posetioci 18. Drinske regate u Ljuboviji uživali su i u različitim kulturno - zabavnim sadržajima, na reci, ali i u centru te varoši.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading