VUČIĆ ČESTITAO PUTINU!

Autor: Republika

Vesti

18.03.2018

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je iskren prijatelj i pouzdan partner Rusije i možete se osloniti na naš doprinos produbljivanju saradnje, kao i na zalaganje za ostvarivanje zajedničkih projekata, naveo je predsednik Vučić u čestitki Vladimiru Putinu povodom reizbora na mesto predsednika Ruske Federacije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Vučić i Vladimir Putin

- Primite iskrene čestitke za ponovni izbor za predsednika Ruske Federacije, uz najbolje želje da i dalje odlučno vodite Vašu zemlju čvrsto utemeljenim putem napretka, na dobrobit svih njenih građana - navodi se u čestitki, saopštio je kabinet Predsednika.

Vučić ističe da je uveren da će Putin "svojim izvanrednim talentom lidera, uz jasnu viziju i jaku volju, kao i odgovornost i posvećenost u radu" nastaviti da postiže uspehe u rešavanju svih važnih pitanja za Rusiju, kao i u ispunjavanju planova za njen dalji sveobuhvatni razvoj.

- Srbija je iskren prijatelj i pouzdan partner Rusije i možete se osloniti na naš doprinos produbljivanju saradnje, kao i na zalaganje za ostvarivanje zajedničkih projekata. Uveren sam da ćemo, uz međusobno razumevanje, stvarati bolje uslove za generacije koje dolaze - naveo je Vučić.

Ukazuje da je zahvalan Putinu za njegov lični doprinos jačanju tradicionalnog i istinskog prijateljstva Srbije i Rusije, kao i odbrani državnih interesa Srbije, koja se, navodi, ogleda i kroz podršku u Ujedinjenim nacijama, kao i u svim drugim međunarodnim organizacijama u kojima Srbija štiti svoj integritet, ugled i slobodarsku tradiciju.

- Želim Vam da Vas, uz uspeh na odgovornoj dužnosti, prate dobro zdravlje i sreća u ličnom životu. Nadam se, dragi prijatelju, da ćete nam i u novom predsedničkom mandatu učiniti čast i ponovo posetiti Srbiju, jer je svaki susret sa Vama prilika za dragocene razmene mišljenja i mudre savete - navodi se u čestitki predsednika Vučića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (51)

Loading
Djurdja

18.03.2018 21:37

Predsednik vucic je uputio predsedniku Putinu najiskrenije cestitke kojima se svi mi pridruzujemo, i znamo da je Srbija iskren prijatelj i pouzdan partner Rusije, i da se nadamo da cemo produbiti nase odnose jos vise i ucvrstiti poslovanja.

Marija

18.03.2018 21:40

Iskrene čestitke predsedniku Putinu i želje da i dalje odlučno vodi Rusiju putem napretka.

mara

18.03.2018 21:46

Čestitke su od srca i iskrene

Marko

18.03.2018 21:47

Rusija je veliki prijatelj nase zemlje.Cestitke za Putina!